INVICTUS – Breaking the bars: ontsnappingsplan voor 23 maart de bajes uitgesmokkeld

Nog één lange week overleven in gevangenschap en dan is eindelijk de dag aangebroken.. Op zaterdag 23 maart gaan de tralies van de zwaarbewaakte inrichting de Pas te Heesch gebroken worden en ontsnappen honderden celgenoten eindelijk de vrije wereld in!

Het gerucht van de grote ontsnapping heeft ook de cipiers bereikt en alle cellen zijn ondersteboven gekeerd, maar behalve een stapel zelf geknutselde wapens en de nodige vieze blaadjes heeft men niks gevonden. Wel is op onverklaarbare wijze het ontsnappingsplan met o.a. de tijdsplanning en vluchtroutes opgedoken buiten de muren van de zwaarbeveiligde inrichting. Bestudeer deze info goed en zorg dat je weet wat jou te wachten staat op 23 maart!

Tijdsplanning
21.00 – 22.00: Amperia
22.00 – 23.00: Stiek
23.00 – 00.00: Redixx
00.00 – 01.00: Bass Modulators
01.00 – 02.00: Adaro
02.00 – 03.00: Digital Punk
03.00 – 04.00: Radical Redemption
Master of Ceremony: Shizzler

Raak alvast opgewarmd
De opstand zal alleen slagen als iedereen volledig losgaat op INVICTUS, daarom heeft Bass Modulators alvast een INVICTUS opwarmmix gemaakt die hier te downloaden is.

Vluchtroutes
Cultureel centrum de Pas is gelegen in het centrum van Heesch en is eenvoudig te bereiken via de A59 en A50. Wie navigatie gebruikt voert ‘de Misse 4, Heesch’ in als eindbestemming.
Verder zal vervoerspartner Hardtravel bussen laten rijden, meer info hierover op www.hardtravel.nl.

Tickets to freedom
Nog niet in het bezit van een ticket voor INVICTUS op zaterdag 23 maart 2013? Surf dan snel naar www.invictusevent.nl en bestel een ticket voor slechts 19 euro (excl. Fee). Op de avond zelf zal een beperkt aantal kaarten aan de deur verkocht worden, dus zorg dat je er vroeg bij bent!

Op de hoogte
Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Invictus? Like INVICTUS op Facebook, bezoek de website of volg de andere kanalen, voor het laatste nieuws en gave winacties.

www.invictusevent.nl
www.facebook.com/invictusevent
www.twitter.com/invictusevent
www.youtube.com/invictusevent

Houd je nog een paar dagen sterk, na zaterdag ben je vrij!Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 18-03-2013 om 18:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (1)

Plaats reactie
Pete 20-03-2013 @ 13:24:31

Op zaterdag 23 maart gaan de tralies van de zwaarbewaakte inrichting de Pas te Heesch gebroken worden en ontsnappen honderden celgenoten eindelijk de vrije wereld in!

Het gerucht van de grote ontsnapping heeft ook de cipiers bereikt en alle cellen zijn ondersteboven gekeerd, maar behalve een stapel zelf geknutselde wapens en de nodige vieze blaadjes heeft men niks gevonden. Wel is op onverklaarbare wijze het ontsnappingsplan met o.a. de tijdsplanning en vluchtroutes opgedoken buiten de muren van de zwaarbeveiligde inrichting.

En dat is dan voor volwassen mensen . ;)

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook