INVICTUS – Breaking the bars: ‘Op 23 maart breken we uit!’

Verkeerde tijd, verkeerde plaats, erin geluisd! De zware deur valt dicht en ineens bevind je jezelf achter de tralies van de zwaarst bewaakte bajes van het land: ‘de Pas’ te Heesch.. Wat een hel: bendeoorlogen, cipiers met knuppels die het cellenblok terroriseren, jezelf continu moeten bewijzen en altijd maar weer over je schouder moeten kijken.. Dit trek je niet veel langer, je moet hier weg!

Maandenlang is er aan het ontsnappingsplan gewerkt en op zaterdag 23 maart gaan we er voor! De leiders van de grootste bendes zullen voor één keer hun onderlinge haat opzij leggen en samen de opstand van honderden broeders leiden: Adaro, Bass Modulators, Radical Redemption, Digital Punk, Redixx, Stiek en MC Shizzler zullen voorop gaan, dus het belooft een harde strijd te worden! In het masterplan is nog één belangrijke positie niet ingevuld. Denk jij dat je deze belangrijke taak aan kan? Bewijs je dan in de talent contest. (Check de website voor info)

De ticketverkoop gaat van start op 4 februari om 19.00 op invictusevent.nl. De ticketprijs bedraagt €19,-, maar tot 11 februari zijn er Earlybird tickets verkrijgbaar voor €15,-. (Pas op: limiet van 200 Earlybird tickets, daarna alleen nog normale voorverkoop). Sluit je dus snel aan, want het is nu of nooit!

Het ontsnappingsplan zal stap voor stap onthuld worden op www.invictusevent.nl en de officiële INVICTUS social media kanalen. Volg de organisatie daarom op twitter of like de INVICTUS facebookpagina om op de hoogte te blijven van de laatste acties en kans te maken op vrijkaarten voor het feest!

INVICTUS – Breaking the barsVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 01-02-2013 om 12:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook