INVICTUS – Hardstyle Rebellion: Begin het jaar 2014 met harde zaken

2014 is nog maar net begonnen, maar opeens lijkt alles veranderd. De regering wil eenheid, soberheid en  gehoorzaamheid. Overal worden we bespioneerd, alcohol wordt steeds moeilijker verkrijgbaar en nu zijn er zelfs geruchten dat ze de hardere muziekstijlen willen verbieden. Hardstyle zet mensen aan tot losbandigheid en dient te worden verbannen. Dit gaat te ver! De muziek van onze generatie, onze uitlaapklep in het weekend: This is what we love, and can’t stop loving.. FTS.

Na twee uitverkochte edities, zullen de INVICTUS rebellen op 4 januari opnieuw samenkomen op de ondergrondse locatie de Pas in Heesch, waar het geluid altijd ongelimiteerd goed is en de fundering bewezen heeft zelfs het hardste beukwerk aan te kunnen. De volgende hardstyle rebellen  hebben hart voor de harde zaak en zullen jullie op eigen risico voorgaan:

E-Force, Atmozfears, Chain Reaction,Titan, Phuture Noize, Danny Scandal en Stiek. De avond zal opnieuw gehost worden door MC Shizzler.

De deuren van de Pas zijn geopend vanaf 21.00 uur tot 04.00 uur en de organisatie laat het pand geen minuut eerder ontruimen door de politie.

Tickets zijn nu te koop op www.invictusevents.nl. De ticketprijs in de voorverkoop bedraagt €19,- (Deurverkoop zal alleen plaatsvinden indien het feest niet voortijdig is uitverkocht). Voorkom dat je het jaar begint met een teleurstelling en zorg dat je jouw kaartje op tijd in bezit hebt.

Het laatste nieuws over het feest, de dj’s  en andere rebelse zaken zijn te vinden op de officiële Invictus Events social media kanalen: www.facebook.com/invictusevent, www.twitter.com/invictusevent, www.youtube.com/invictusevent en www.soundcloud.com/invictusevent. Hier zijn ook foto’s, dj-sets en de aftermovies van de vorige edities te vinden.Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 14-12-2013 om 22:36 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook