ITSOTC – de nieuwe generatie staat klaar

In de schaduw van de Nulandse kerk, in het najaar van 2005, werd ‘ITSOTC’ voor het eerst gehouden. Vanaf die dag kwamen liefhebbers van hardcore en hardstyle een aantal keer per jaar naar Nuland om daar te genieten van hun muziek. Na een ‘stille’ periode van 3,5 jaar, toen de laatste editie van ‘In The Shadow Of The Church’ werd gehouden, staat er een nieuwe generatie met liefhebbers klaar om het stokje over te nemen. Op 4 mei aanstaande zal de zaal van Café Kerkzicht weer in het teken staan van stevige kicks, overweldigende melodieën en bovenal een opperbeste sfeer: ITSOTC – The Next Generation. Qua muziekstijl heeft de nieuwe organisatie een wijziging doorgevoerd; waar in de eerdere edities van ITSOTC het grootste gedeelte van de avond hardcore werd gedraaid,  wordt op 4 mei grotendeels hardstyle ten gehore gebracht.

De line-up:

Adaro
De headliner van de avond. Met zijn live-act Gunz For Hire was Adaro samen met Ran-d dé hardstyle act van 2011. Decibel en Qlimax waren twee ‘targets’ waar Adaro samen met zijn maat Ran-d de boel letterlijk en figuurlijk op stelten zette. Ook solo timmerde Adaro flink aan de weg. Na “haunter of the dark”, “no time to sleep” en zijn remix van “fuck the fake shit” is Adaro niet meer weg te denken uit de hardstyle scene.

Noisecult
Deze mannen behoeven in de omgeving Tilburg / Den Bosch geen introductie meer. Dit Haarense duo staat garant voor een heerlijke platenkeuze, strak mixwerk en sinds kort ook knallende eigen producties.

Drum DJ
DJ van Nulandse bodem en een jongen van het eerste uur. Er is nog nooit een editie van ITSOTC geweest zonder Drum DJ en ook deze editie is hij weer van de partij. Drum DJ zal de avond openen met early hardstyle.

Fung DJ vs Da Reactorz
Fung DJ en Da Reactorz hebben zichzelf al meerdere malen bewezen met hun frisse en energieke sets waarin zij oud en nieuw als geen ander weten te combineren. Fung DJ en Da Reactorz zullen op ITSOTC een speciale set neerzetten waarin zij de spanning opbouwen van tracks uit 2007 tot 2012.

Final Pieces
ITSOTC heeft in het verleden vele dj’s uit de omgeving de kans gegeven zichzelf eens voor publiek uit eigen omgeving in de schijnwerpers te draaien. Final Pieces zal op deze editie laten zien waarom zij tot de nieuwste generatie hardstyle dj’s behoren.

Triamera vs Drum DJ presents HUM Project live
Zoals jullie wellicht bekend is ITSOTC ooit begonnen en jarenlang georganiseerd door Drum DJ, Nolz en Triamera. Drum DJ en Triamera zullen de avond afsluiten met een speciale hardcore live-act. In deze act zullen zij jullie terugnemen waar het voor hen allemaal begonnen is.

Warm-:up mix
Om alvast lekker in de stemming te komen voor deze avond heeft Drum DJ een mix gemaakt met 17 tracks. Elke DJ heeft 2 tracks geselecteerd en de organisatie heeft daar 3 tracks aan toegevoegd. De mix kun je beluisteren en/of downloaden via deze link: http://soundcloud.com/itsotcevents/itsotc-4-5-2012-warm-up-mix-by

Locatie: Café-zaal Kerkzicht, Kerkstraat 29 te Nuland.
Datum: 4 mei 21.00 – 2.30 uur.
Kaarten: 10 euro voorverkoop  (verkrijgbaar bij Snackbar Theo Dirks, Café-zaal Kerkzicht en via http://www.facebook.com/ITSOTC/app_172604052767988 ), of 12,50 euro aan de kassa.

 Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 15-04-2012 om 19:34 door G1LL | Translate:

Reacties (2)

Plaats reactie
kos 16-04-2012 @ 18:02:58

Vette line-up. Wordt een mooi feest. ADARO held!!!!

gloudvis 16-04-2012 @ 21:45:45

Kos, sinds wanneer zit jij op hardtraxx? haha :p

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook