ITSOTC presenteert line-up met ditmaal 2 area’s

Op 15 november 2013 vindt er weer een nieuwe editie van ITSOTC plaats, ditmaal zal het concept neerstrijken in De Dorsvlegel te Vinkel. De Dorsvlegel zal dienen als ontmoetingsplek voor de Brabantse afsplitsing van de Illuminati. Dit eeuwenoude geheime genootschap komt jaarlijks samen om hun plannen te smeden voor totale wereld dominantie. Deze ceremonie gaat gepaard met middeleeuwse rituelen en tevens gaan er geruchten de rondte dat de Brabantse afsplitsing hun nieuwe harder styles profeten in zullen zetten.

Nieuwe locatie, zelfde concept: Hét kleinschalige harder styles event wat tóch groots aanvoelt. Ook dit keer schotelt ITSOTC events weer een line-up voor waarin Raw Hardstyle en het wat melodieuzer werk goed vertegenwoordigt zijn, waarin plek is voor nationale helden, opkomende jongens en regioniaal talent en tevens wordt gedacht aan de jaren waarin vele van ons voor het eerst naar een feestje gingen. Dit laatste krijg op 15 november een speciaal tintje, aangezien er een tweede area zal zijn waarin de organisatoren van ITSOTC in de jaren 2005 t/m 2009 hun bevriende dj’s uit die tijd hebben uitgenodigd om deze oude en mooie tijden nog eens te herleven. Deze area zal beginnen met jump, opbouwen met early hardstyle en al vrij snel zal de BPM meter de 175 BPM aantikken: Hardcore!

De kaartverkoop start op dinsdag 1 oktober 19:00 met een early-bird actie: de eerste 100 kaarten gaan voor slechts €10,- per stuk de deur uit, daarna kosten de tickets €13,50. Tickets zijn verkrijgbaar via www.itsotc.nl

Line-up:

Area 1: The Illumination
Digital Punk
Bass Modulators
Tartaros
Inceptum
HUM project LIVE
Frixion
Eroé

Area 2: The Reunion
Reload – R vs The Rizzler
Bigfoot vs Pike
Sjek
Drum DJ
Triamera
Dizzy Neon & Nightforce

Hosted by: MC Nolz, MC Axys and MC Creature

Trailer:
YouTube Preview Image

Meer informatie:
www.facebook.com/ITSOTC
www.twitter.com/ITSOTCVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 08-10-2013 om 22:38 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook