ITSOTC – The gate to world’s end: Alles wat je moet weten

Na een succesvolle uitverkochte eerste editie zal eind dit jaar de tweede editie van ITSOTC plaatsvinden. Op vrijdag 21 december zal ‘the new generation’ weer samen komen om te genieten van de fijnste en hardste beats in het hardstyle genre. Deze editie is de opzet echter wat anders en zal het evenement vanwege complicaties verplaatst worden naar een andere locatie. Dit mag de pret echter niet drukken en daarom hebben we weer geprobeerd een knalharde line-up neer te zetten. Bovendien wordt er tijdens deze editie iets speciaals onthuld…

De organisatie presenteert de volgende line-up:

Frequencerz
Wie kent deze jongens niet, 2012 was voor deze ‘rawstyle’ jongens misschien wel het beste jaar tot nu toe. Door op te treden op feesten als Decibel en op de mainstage van Intents Festival zijn ze dit jaar definitief doorgebroken. Deze prachtige boekingen hebben zij mede te danken aan het enorme scala aan hits dat zij dit jaar uitgebracht hebben. ‘Attention’, ‘Fight for our Survival’ en ‘Bitch’ is een kleine greep uit de bak met vette tracks afkomstig van de Frequencerz. Met al deze ‘rauwe’ beats zal de liefhebber van het hardere werk dan ook zeker uitkijken naar de 1,5 uur durende set van de Freq’s.

F8trix
Deze talentvolle ‘euforische’ nieuweling kennen jullie misschien dankzij de ‘Hard with Style’ podcast van Headhunterz. Nummers als ‘Flavaa’ en ‘Bang the underground’ waren hierin al  vertegenwoordigd. F8trix released zijn tracks op het label van D-Block & S-te-Fan, genaamd Scantraxx Evolutionz. De toekomst van F8trix ziet er veelbelovend uit en met performances op Defqon 1. en XXlerator achter zijn naam, de organisatie heeft er dan ook het volste vertrouwen dat hij op ITSOTC een geweldige set gaat weggeven.

Recoil
ITSOTC heeft de primeur! Op ITSOTC zal Recoil, voorheen bekend als Crucial Value, voor het eerst optreden onder zijn nieuwe naam. Deze jonge en talentvolle producer heeft onlangs zijn eerste releases bij het label ‘Dutch Master Works’ aangekondigd.

The Z.
Maarliefst 5 van de 7 dj-contests waaraan The Z. deelnam, won hij! Juryleden als Zany, B-front en Ran-D roemde The Z na verschillende dj-sets om zijn creatieve en strakke mixwerk. The Z. weet als geen ander oude knallers met nieuwe hitjes te combineren en de liefhebbers van de hardstyle tussen 2008 – 2011 zullen dan ook niets tekort komen tijdens deze set.

Final Pieces vs Reflexx
Final Pieces is een bekende naam in de ITSOTC line-up en is wellicht één van de redenen dat de editie van 4 mei zo’n groot succes was. Waar Final Pieces zich toen nog wat moest inhouden gezien het tijdstip waarop hij geprogrammeerd stond, kan hij deze keer met Reflexx het gaspedaal flink intrappen. Als laatste hardstyle act van de avond zullen deze twee de Gouden Leeuw op haar grondvesten laten schudden.

Drum DJ vs Triamera
De ITSOTC organisatie hecht veel waarde aan opbouwende kritiek vanuit het publiek na afloop van een feest. Een roep van het publiek na 4 mei was dat zij graag wat langer dan een half uur hardcore hadden op de volgende ITSOTC. Zie hier: Drum DJ vs Triamera met een vol uur knallende hardcore van 2 tot 3 op 21 december.

Kaartverkoop
Kaarten zijn te koop bij de voorverkooppunten: Snackbar Theo Dirks in Nuland en de Gouden Leeuw in Geffen. Daarnaast kun je via www.itsotc.nl, via de facebook-pagina www.facebook.com/itsotc en via de shortlink prxt.nl/?s=1040 je tickets online kopen. In de voorverkoop kosten de tickets €12,50. Aan de deur kosten de tickets, mits niet uitverkocht, €15,00.

Time-table
ITSOTC begint om 20:30 en duurt tot 03:00. De precieze invulling van de avond zal op maandag 17 december bekend gemaakt worden.

Meer informatie?
Volg www.twitter.com/ITSOTC
Like www.facebook.com/ITSOTC
Voeg hem ook toe aan je facebook-agenda.Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 05-12-2012 om 11:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook