Jingle Bass 2012: Timetable en laatste info

Over dag is het zover! De beste namen uit de scene zullen op kerstavond 24 december weer zorgen voor een knallende hardstyle avond bij Absoluut. Voor deze 5e editie van Jingle Bass heeft Absoluut weer alles uit de kast getrokken om een goede, gevarieerde line-up neer te zetten voor een betaalbare entreeprijs.

Lees hieronder de time-table en laatste informatie:

Tijden
Jingle Bass duurt van 21:00 uur tot 02:30 uur. Zorg dat je er op tijd bij bent, zodat je niks van al deze top artiesten hoeft te missen!

Time-table Jingle Bass:
21.00 – 22.00 Wish-Haunter
22.00 – 23.00 Noisecult
23.00 – 00.00 Atmozfears
00.00 – 01.30 Adaro
01.30 – 02.30 Zona & Two Gunkid
Hosted by: Mc Flo

Garderobe
Er is een beveiligde garderobe aanwezig, zodat je veilig je jas op kan bergen.
De kosten hiervan zijn € 1,00

Legitimatie en leeftijd
De minimum leeftijd Jingle Bass is 16 jaar. Hier zal op gecontroleerd worden. Neem dus gewoon je legitimatie (rijbewijs, ID-pas, OV, paspoort) mee, zodat je niet aan de deur geweigerd kan worden. Kopieën zijn NIET toegestaan.

Parkeren
Auto’s kunnen geparkeerd worden naast en voor de locatie. Fietsen dienen worden gestald in de daarvoor bestemde fietsenrekken.

Munten
Drank dient betaald te worden met munten. Deze zijn verkrijgbaar bij de kassa. Je kunt deze munten met contant geld en met PIN betalen. Er kan geen contant geld gepind worden.

Warm-up mix
Om alvast in de stemming te komen voor a.s. vrijdag hebben Zona & Two Gunkid een lekkere warm-up mix opgenomen. Beluister hem hier.

Kaartverkoop
De laatste kaarten zijn nog verkrijgbaar via Paylogic, Primera en bij Gasterij de Zwaantjes in Sint-Michielsgestel. Ook zal er nog beperkte deurverkoop plaatsvinden.Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 23-12-2012 om 18:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook