Jingle Bass, Absolutely Hardstyle op kerstavond

Wie denkt dat hij met de kerst verplicht bij saaie familie op de bank hoeft te zitten heeft het helemaal mis! Kerstmis betekent namelijk dat het tijd is voor alweer de derde editie van Jingle Bass – Absolutely Hardstyle. Vrijdag 24 december opent Absoluut in St. Michielsgestel haar deuren om de hardstyle liefhebbers uit de regio te trakteren op de beats van D-Block & S-te-Fan, Frequencerz, Noisecult, Jones, Anagenetic en The Z.

Tijdens de vorige editie van Absolutely Hardstyle kon Zatox helaas niet komen, daarom heeft de organisatie voor deze editie extra haar best gedaan om wederom een absolute topact binnen te halen: D-Block & S-te-Fan.

D-Block & S-te-Fan behoeven haast geen introductie. Met hun album Music Made Addicts vestigden zij hun naam definitief en met hun eigen sound zetten ze iedere stage in vuur en vlam. Afgelopen zomer stonden ze haast op iedere mainstage en in januari volgt hun eigen X-Qlusive, reden genoeg om de mannen een kans te geven op Jingle Bass.

Voor de Frequencerz lijkt 2010 het jaar van hun grote doorbraak. Met Driver scoorden ze een grote hit en tijdens Defqon.1 Festival zetten zij de Purple vakkundig op zijn kop door hun originele platenkeuze en energieke performance. Deze lijn werd doorgezet met strakke optredens tijdens Q-dance presents: Fusion en Twisted. Jingle Bass kunnen ze na 24 december ook op hun lijstje bijschrijven!

Een ander duo wat dit jaar veel aan populariteit heeft gewonnen is Noisecult. Tijdens de zomer mochten zij hun kunsten vertonen op Intents festival 2010 en Rebirth Festival waar ze het aanwezige publiek wisten te overtuigen van hun kwaliteiten. Toen Zatox niet kon komen tijdens Raw bass waren zij het die het aanwezige publiek de afwezige Italiaan al weer snel deden vergeten door hun gevarieerde platenkeuze en gedurfde manier van draaien. Samen met The Z., de winnaar van de dj-contest die op 12 november werd gehouden, zullen ze een 2 uur lange set weggeven.

Verder begroet Jingle Bass een oude bekende en een debutante: Jones en Anagenetic. Jones is een bekend gezicht in de regio en van Absolutely Hardstyle. Zo was hij aanwezig tijdens de eerste editie van Jingle Bass en verschillende edities van Twisted. Zijn mixing skills staan buiten kijf evenals zijn gevoel om de juiste platen op het juiste moment te draaien.

Anagenetic is misschien niet de meest bekende naam maar deze niet onaantrekkelijke dame heeft er al een aantal mooie boekingen opzitten. Zo stond ze op Bassleader, Pleasure Island, Dominator en Syndicate. Tijdens Jingle Bass kan het publiek kennismaken met deze hardstyle diva!

Deze top artiesten samen met de vocale ondersteuning van MC Flo zullen zorgen voor weer een gezellige avond en de beste hardstyle.

Tijdens Raw Bass heeft iedereen kunnen merken dat er wat gedaan is aan de temperatuur, dat zal tijdens Jingle Bass uiteraard ook weer het geval zijn. Verder zal er, zoals jullie van Absolutely Hardstyle gewend zijn, een lekkere geluidsset en spetterende lichtshow aanwezig zijn. Ook een garderobe is aanwezig. Kijk voor meer info op www.absolutely-hardstyle.nl.

Zorg dat je dit kerstfeest niet hoef te missen!Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 06-12-2010 om 10:57 door Jor-D | Translate:

Reacties (3)

Plaats reactie
Joshua 06-12-2010 @ 11:09:42

mwah, mwah,
goede ervaringen met noisecult maar voor de rest… niet de moeite

Intervention 06-12-2010 @ 11:39:15

kvind hier alleen Jones en FRequencerz boeiend voor de rest beetje saai -.-

dennis 06-12-2010 @ 19:00:41

Noisecult & Frequencerz heerlijk. Denk dat ik hier mijn kerstavond maar is ga vieren

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook