Jingle Bass – City 2 City world tour: Timetable en laatste info

Ook dit jaar hoeft de hardstyle liefhebber niet saai achter de kerstboom te gaan zitten, maar kan er lekker los worden gegaan op de vetste hardstyle beats bij Absoluut. Voor deze 4e editie van Jingle Bass heeft Absoluut Brennan Heart met zijn City2city tour naar Sint-Michielsgestel gehaald. Tijdens deze tour zal Brennan Heart tracks uitbrengen geïnspireerd door diverse wereldgedeeltes waar hij als dj optreedt. Vanaf 21.00 uur zullen toptalenten uit de hardstyle scene de bezoekers trakteren op de vetste en hardste beats. Lees hieronder de time-table en laatste informatie over aanstaande zaterdag.

Tijden:
Jingle bass duurt van 21:00 uur tot 02:30 uur. Het beloofd een geweldig kerst feest te worden dus zorg dus dat je er op tijd bij bent zodat je niks hoeft te missen!

Timetable:
21.00 – 22.00 Crystal-X
22.00 – 23.00 Phonehead
23.00 – 00.00 Noisecult
00.00 – 01.30 Brennan Heart
01.30 – 02.30 Deetox
Hosted by: Mc Flo

Garderobe:
Er is een beveiligde garderobe aanwezig zodat je veilig je jas op kan bergen.

Legitimatie:
De minimum leeftijd voor Jingle Bass is 16 jaar. Bij twijfel kan hier op gecontroleerd worden. Neem dus gewoon je legitimatie (rijbewijs, ID-pas, OV, paspoort) mee, zodat je niet aan de deur geweigerd kan worden.

Parkeren:
Auto’s kunnen geparkeerd worden naast en voor de locatie. Fietsen dienen worden gestald in de daarvoor bestemde fietsenrekken.

Munten:
Drank dient betaald te worden met munten. Deze zijn verkrijgbaar bij de kassa. Je kunt deze munten met contant geld en met PIN betalen. Er kan geen contant geld gepind worden.

Kaartverkoop:
De laatste kaarten zijn nog verkrijgbaar via paylogic, primera, de locatie zelf en bij Gasterij de Zwaantjes in Sint Michielsgestel.

Overige informatie is terug te vinden op www.absolutely-hardstyle.nlVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 20-12-2011 om 18:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (1)

Plaats reactie
dennis 20-12-2011 @ 18:59:50

Noisecult (l)

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook