Jingle Bass, City2City World Tour op kerstavond bij Absoluut

Ook dit jaar hoeft de hardstyle liefhebber niet saai achter de kerstboom te gaan zitten, maar kan er lekker los worden gegaan op de vetste hardstyle beats bij Absoluut. Voor deze 4e editie van Jingle Bass heeft Absoluut Brennan Heart met zijn City2city tour naar Sint-Michielsgestel gehaald. Tijdens deze tour zal Brennan Heart tracks uitbrengen geïnspireerd door diverse wereldgedeeltes waar hij als dj optreedt. Vanaf 21.00 uur zullen toptalenten uit de hardstyle scene de bezoekers trakteren op de vetste en hardste beats.

Fabian Bohn, alias Brennan Heart, bekend van o.a. de hardstyle hit van 2010 ‘Just As Easy’ en de hardstyle hit van dit moment ‘Lose My Mind’. Deze laatste track heeft nu al meer dan 1 miljoen views op YouTube en zal uitgroeien tot één van de grootste hardstyle hits ooit. Toen de organisatie hoorde van zijn City2City World Tour was het duidelijk dat Absoluut daarin niet mocht ontbreken.

Ook deze kerst editie zal er weer een vrouwelijke dj aanwezig zijn. Nadat ze op de dj contest van Absolutely hardstyle de bezoekers verraste met een stevige set is het heel hard met Deetox en haar dj carrière gegaan. Deetox heeft in een jaar tijd een flink aantal boekingen op haar naam gezet zoals o.a. Ground Zero Festival en Reset. Naast dj-en, is Diana begonnen met haar eigen muziek te produceren. In april 2011 had ze haar eerste release op Theracords samen met Dj Thera, genaamd “Silly Games”. Ook maakte ze een remix voor de beroemde Nederlandse groep The Party Animals.

Zoals elke editie zullen deze top namen weer aangevuld worden met de beste regionale talenten. Residents Noisecult zijn flink aan de weg aan het timmeren en hebben inmiddels hun eerste eigen track “we will go home” op Fusion the harder styles ten horen gebracht, deze werd erg goed ontvangen door het publiek.
Natuurlijk is er bij Absolutely Hardstyle altijd ruimte voor early hardstyle. Phonehead en Crystal-x zullen deze avond lekker warm draaien met de beste early hardstyle.
Deze top artiesten samen met de vocale ondersteuning van MC Flo zullen zorgen voor weer een gezellige avond en de beste muziek van early tot raw hardstyle.
Verder zal er, zoals jullie inmiddels van Absolutely Hardstyle gewend zijn gezorgd worden voor goede airco en zal er weer een krachtige geluidsset en spetterende lichtshow aanwezig zijn. Ook een bewaakte garderobe is aanwezig zodat je veilig je jas op kan bergen.

Kijk voor meer info op www.absolutely-hardstyle.nl.

Kaartverkoop:
Voorverkoop: € 7,50 ex fee (Verkrijgbaar bij Absoluut, De Zwaantjes, Primera en via Paylogic)
Deurverkoop: €12,50

Zorg dat je dit knallend kerstfeest niet hoef te missen!Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 13-12-2011 om 11:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (4)

Plaats reactie
hoebedoelje 13-12-2011 @ 12:47:47

‘achter de kerstboom’? :p

dennis 13-12-2011 @ 14:10:23

Noisecult (l) _0_

Dakpan 13-12-2011 @ 16:38:00

Brennan Heart is de kerstbal euuuujjj

playerboy7 13-12-2011 @ 17:20:49

city2village tour :p

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook