Join the Rebellion…

Op zaterdag 30 november opent Sporthal Beekdal in Haaren haar deuren voor een gloednieuw evenement. De organisatoren van Rebirth Festival en Twisted hebben hun krachten gebundeld voor dit nieuwe concept: Rebellion. Een productie zoals je die van Rebirth gewend bent, gecombineerd met de gezelligheid die Twisted kenmerkt. Rebellion staat voor hardstyle in zijn puurste vorm. Ongecompliceerd, hard en meedogenloos. Een beukende massa die allen dezelfde passie voor muziek delen en hierdoor met elkaar verbonden zijn. 

Sporthal Beekdal biedt ruimte aan circa 1800 bezoekers en zal het toneel bieden aan de Rebellion aangevoerd door DJ’sB-Front, Deepack, Crypsis, Frequencerz, Radical Redemption, Digital Punk, Atmozfears, Alphaverb, Tartaros enNoisecult. MC Da Syndrome is commander in chief. Eenieder die zich verbonden voelt met de Rebellion wordt van 15.00 tot 01.00 uur verwacht om samen ten strijde te trekken.

Kaartverkoop
De kaartverkoop start op woensdag 11 september om 20.00 uur.
De organisatie raadt aan om op tijd kaarten te kopen zodat je niet achter het net vist. Bij andere evenementen gaan de kaarten vaak erg hard.

Social media
Blijf op de hoogte van van alles omtrent #rebellion2013 en andere evenementen zoals #rebirth2014 en #twisted2014 via @rebirthfestival en facebook.com/rebirthfestival

.

 

 Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 31-08-2013 om 17:40 door Khadber | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook