Kaartverkoop voor WOW Indoor Festival 2013 in The Central Dome loopt storm

Het is nog maar net 1 dag geleden dat de kaartverkoop voor het mega evenement ‘WOWIndoorFestival’ in The Central Dome van start is gegaan en nu al zijn de eerste 1000 Early Bird tickets uitverkocht. Op dit indoor evenement in Nijkerk worden vele grote namen verwacht uit de dance scene zoals Psyko Punkz, Code Black, Adaro, Ran-D, Billy the Kit, DirtCaps, Atmozfears en vele andere.

De reguliere kaartverkoop is inmiddels in volle gang, ook deze kaarten hebben een gretige aftrek onder het uitgaanspubliek. De voorgaande succesvolle editie in 2012 was binnen een mum van tijd uitverkocht en ook dit jaar verwacht de organisatie met de gevarieerde line-up een compleet uitverkocht evenement. Kortom: WowIndoorFestival op 16 november in Nijkerk mag absoluut niet in je agenda ontbreken. Be part of it! De kaartverkoop beperkt zich natuurlijk niet alleen tot Nijkerk en omgeving maar trekt partygangers vanuit alle hoeken van Nederland.

Volgens de organisatoren, was deze belangstelling te verwachten. The Central Dome is niet een gewoon avondje uit, maar een heus Indoor Festival met alles erop en eraan. The Central Dome moet dé muzieklocatie van Midden-Nederland worden met muziek, dans en vooral beleving. Door de komst van The Central Dome is Nijkerk wederom op de uitgaanskaart van Nederland gezet.

Iedereen die zeker wil zijn van een ticket voor dit mega evenement kan deze voor € 25,95 (ex fee) kopen bij alle Primera winkels in Nederland, online via Paylogic en de druk bezochte Facebookpagina van de The Central Dome of via www.thecentraldome.nl.Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 06-10-2013 om 16:20 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook