Kaartverkoop WiSH Outdoor 2014 van start

Op 25 februari gaat de officiële kaartverkoop van WiSH Outdoor van start. Het festival, dat afgelopen jaar ruim 35.000 bezoekers mocht verwelkomen, is in enkele jaren tijd uitgegroeid tot een van de grootste festivals van Brabant. Het driedaagse festival, dat wordt gehouden op 4, 5 en 6 juli op festivalterrein ‘De Aa’ in Beek en Donk, lanceerde onlangs met groot succes haar early bird verkoop.
Binnen één uur waren alle early bird tickets uitverkocht, waaruit blijkt dat ook dit jaar het festival onverminderd populair blijft.

WiSH Outdoor 2.0
Ook dit jaar blijft WiSH Outdoor investeren in kwaliteit. Waar het festival afgelopen jaar voor de eerste maal een derde dag (vrijdag) en camping (Camp WOW!) introduceerde, wordt er dit jaar wederom alles uit de kast gehaald om bezoekers in alle facetten te verrassen. Zo zal de vrijdag van WiSH Outdoor een flinke upgrade krijgen en zal de zondag programmering uitbreiden met meer dance-muziek (EDM). Vanzelfsprekend hebben bezoekers wederom de mogelijkheid om te overnachten op de speciale WiSH Outdoor camping: Camp WOW! De line-up van het festival zal over enkele weken bekend worden gemaakt.

Ticketverkoop
Op maandag 25 februari zal de officiële verkoop van WiSH Outdoor tickets van start gaan. Vanaf 25 februari is het mogelijk om combi-tickets te bestellen en vanaf woensdag 27 februari gaat de volledige verkoop van start. In verband met de verwachte verkoop krijgen combi-tickets voorrang en gaat die verkoop dan ook al 2 dagen eerder van start.

Ticketverkoop dinsdag 25 februari

Ticket Ticket price
2 Days Wonderland Pass (Fri+Sat) € 55,00
2 Days Wonderland Pass (Sat+Sun) € 55,00
Full Wonderland Weekend Pass
(Fri+Sat+Sun, no camping included)
€ 65,00
Camp WOW! € 17,50
Tokens (10 pieces, no fee charged) € 24,50

 

Ticketverkoop donderdag 27 februari

Ticket Ticket price
Fabulous Friday € 22,50
Smashing Saturday € 46,50
Surprising Sunday € 27,50
2 Days Wonderland Pass (Fri+Sat) € 55,00
2 Days Wonderland Pass (Sat+Sun) € 55,00
Full Wonderland Weekend Pass
(Fri+Sat+Sun, no camping included)
€ 65,00
Smashing Saturday VIP € 70,00
Surprising Sunday VIP € 50,00
Camp WOW! € 17,50
Tokens (10 pieces, no fee charged) € 24,50

 

Tickets zijn verkrijgbaar via www.wishoutdoor.com en via alle Primerawinkels in Nederland.
Voor meer informatie omtrent WiSH Outdoor, kijk op www.wishoutdoor.com, www.facebook.com/wishoutdoor en www.twitter.com/wishoutdoor.Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 09-02-2014 om 16:57 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook