Kick-off OUTLAW in Amsterdam Studio’s

Van nature rebels. Een bestaan buiten de gevestigde orde. Levend aan de rand van de maatschappij komen de Outlaws tevoorschijn. Dwarsliggers, zelfbenoemde helden. ‘s Nachts als de duisternis is gevallen laten zij zich zien. Anoniem, op neer gekeken door de maatschappij en trots op hun bestaan. Alles om maar aan die ene obsessie te voldoen, hardcore!


OUTLAW
Dutch Dance Company (DDC) en The Third Movement presenteren: OUTLAW. Gevestigd in de Amsterdam Studio’s brengt Outlaw een nacht hardcore zonder limieten. Twee geluidsdichte areas voorzien van snoeihard geluid, een line-up met de grote en opkomende namen uit de scene en een publiek dat staat de springen voor die volgende klapper. Zaterdag 21 december markeert een keerpunt. Een hardcore confrontatie, één die op ontploffen staat. Outlaws, stand your ground!

De line-up zaterdag 21 december is een combinatie van overwegend nationale maar ook enkele internationale namen, opkomende talenten maar voornamelijk gerenommeerde headline artiesten.

In area 1 staan opgesteld in volgorde van opkomst: The Empire, The Viper, Angerfist Live, Promo, Tommyknocker, Nosferatu en MC Tha Watcher.
In area 2 gaat het er zo mogelijk nog wat rauwer aan toe, met achter de decks vanaf 00.00 uur: Sei2ure, Counterfeit, The Outside Agency, Deathmachine en Hellfish.

AMSTERDAM STUDIO’S
De Amsterdam Studio’s (adres: H.J.E. Wenckebachweg 173) mogen met recht een unieke evenementenlocatie genoemd worden. De oudste en meest roemruchte filmstudio van Nederland (opgericht in 1933 onder de naam: Cinetone Studio’s, Hollands Hollywood) telt drie sync-sound stages met fantastische akoestiek. De locatie is goed bereikbaar en beschikt over een groot, gratis parkeerterrein. Meer informatie: www.amsterdamstudios.nl.Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 07-11-2013 om 20:17 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook