Knock Out! ‘Battle for Glory’ – Timetable & laatste informatie

Alle 16 acts zijn er helemaal klaar voor om aanstaande zaterdag de battle arena van Knock Out te betreden. Tijdens 8 zinderende battles zullen zij hun tegenstander tot het uiterste drijven om hem K.O. te krijgen; hierbij zal het er niet mild aan toe gaan! Natuurlijk zijn er nog wel een aantal praktische zaken die handig zijn voor jou als bezoeker om te weten. Je leest ze in dit bericht. Tot zaterdag tijdens de Battle for Glory!

Timetable
22.00 – 23.00 Festuca
23.00 – 00.00 Da Tweekaz vs Wasted Penguinz
00.00 – 01.00 Bass Modulators vs Atmozfears
01.00 – 02.00 Brennan Heart vs Coone
02.00 – 03.00 Code Black vs Outbreak
03.00 – 04.00 Psyko Punkz vs Ran-D
04.00 – 05.00 B-Front vs Tatanka
05.00 – 06.00 Crypsis vs E-Force
06.00 – 07.00 Thera vs Degos & Re-Done
Hosted by Villain

Tickets
Tickets zijn nog verkrijgbaar via b2s.­nl.

Social media
Kun jij niet aanwezig zijn bij Knock Out! ‘Battle for Glory’ Houd dan de b2s social media kanalen goed in de gaten, want er wordt de hele nacht live verslag gedaan middels foto-, video- en audiomateriaal!
Gebruik de hashtag #KO14 wanneer je iets over het evenement post op social media en help mee Loudness trending topic te maken!

Battle video’s
In de aanloop naar Knock Out! ‘Battle for Glory’ hebben deelnemende artiesten een battle video gemaakt. In deze battle video’s disten ze hun tegenstander op een grappige manier. Alle video’s kun je terugkijken op het YouTube kanaal van b2s.

Legitimatie
De minimumleeftijd is 18 jaar. Bij twijfel kan er aan de bezoeker gevraagd worden zich te legitimeren. Neem daarom altijd een geldig legitimatiebewijs mee zodat je geen risico loopt op deze grond geweigerd te worden; dit zou natuurlijk zonde zijn. Een rijbewijs, paspoort en Nederlandse identiteitskaart zijn geldige legitimatiebewijzen.

Rookbeleid
In Sportpaleis Ahoy is het niet toegestaan om te roken. Er is wel een rookruimte aanwezig voor diegenen die roken. Deze zijn duidelijk aangegeven.

Lockers
In Sportpaleis Ahoy is er de mogelijkheid tot het huren van lockers. De huur bedraagt 7 euro, waarvan je 5 euro terugkrijgt bij het inleveren van de sleutel. Je kunt een locker met twee of drie vrienden delen. Het is overigens mogelijk om tussendoor naar je locker te gaan.

Camera’s
Iedereen mag zijn fototoestel, spiegelreflexcamera of videocamera mee naar binnen nemen. Maak vooral veel mooie foto’s en filmpjes en vergeet ze niet te delen via social media! Professionele videoapparatuur is niet toegestaan zonder persaccreditatie.

Mobiel bereik

Tijdens Knock Out! ‘Battle for Glory’ komen duizenden bezoekers bij elkaar. Dit is een enorme extra druk op de zendmasten. Houd hier rekening mee en spreek bijvoorbeeld met vrienden af op een vast tijdstip en plek, zodat je elkaar niet kwijt kunt raken.

Munten & pinnen
In Sportpaleis Ahoy bevinden zich diverse muntkassa’s. Hier is tevens ook de mogelijkheid om te pinnen, maar kan geen contant geld opgenomen worden. Er zijn wel twee ING pinautomaten in Sportpaleis Ahoy aanwezig waar je geld kunt opnemen. b2s raadt je wel aan om altijd voldoende contant geld mee te nemen, omdat pinautomaten afhankelijk zijn van een stabiele netwerkverbinding.

Pas op met alcohol & drugs
b2s conformeert zich aan het lokale beleid van de politie Rotterdam. Dit is ‘zero tolerance’. Dat betekend dat geen enkele vorm van geestverruimende middelen (soft- en/of harddrugs) is toegestaan. Wiet of Hasj mag dus ook niet mee naar binnen. Er wordt zorgvuldig gevisiteerd onder toezicht van de politie.
Verdenk je iemand ervan een overdosis drugs te hebben genomen of dat hij/zij te veel alcohol op heeft? Zorg er dan voor dat je meteen iemand van de organisatie, security of EHBO raadpleegt.

Unity
De jongens en meisjes van Unity geven voorlichting over het gebruik van alcohol en drugs. Heb je vragen? Loop dan eens langs hun stand! Ze geven je graag tips als je jezelf niet lekker voelt, maar ga met serieuze klachten meteen door naar de EHBO.

Auto
Ahoy is gunstig gelegen ten opzichte van alle uitvalswegen. Met de auto neem je op Ring Rotterdam-Zuid (A15) de afslag Ahoy-Zuidplein en volg je daarna de borden ‘Ahoy’.

Vanuit de richting Amsterdam/Den Haag Je houdt de A4 aan tot Den Haag. Daarna volg je de A13 richting Rotterdam en vervolgens de A20 richting Hoek van Holland. Je neemt de A4 door de Beneluxtunnel. Hierna volg je de A15 Ring Rotterdam Zuid. Op de A15 staat de afslag Ahoy aangegeven. Na de afslag let je op de borden met de aanduiding: Ahoy.

Vanuit de richting Utrecht Je houdt de A12 aan tot Gouda. Daarna volg je de A20 richting Rotterdam. Op de A20 neemt je de afslag A16 richting Dordrecht/Breda. Na de van Brienenoordbrug kies je voor de Ring Rotterdam-Zuid richting Zierikzee (A15). Op de A15 staat de afslag Ahoy aangegeven. Na de afslag let je op de borden met de aanduiding: Ahoy.

Vanuit richting Dordrecht/Breda Je houdt de A16 aan richting Rotterdam. Op de A16 kies je voor de Ring Rotterdam-Zuid richting Zierikzee (A15). Op de A15 staat de afslag Ahoy aangegeven. Na de afslag let je op de borden met de aanduiding: Ahoy.

Vanuit richting Zeeland/Roosendaal Je houdt de A29 aan richting Rotterdam. Je rijdt de A29 helemaal uit, de richting Ahoy staat hier al aangegeven. Daarna let je op de borden met de aanduiding: Ahoy.

Parkeren
Er zullen tijdens Knock Out! ‘Battle for Glory’ verschillende parkeerterreinen geopend zijn. Volg de borden ‘Parkeren Ahoy’.

Openbaar vervoer
Sportpaleis Ahoy is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Reis met de trein naar station Rotterdam, pak daar metro D of E richting Zuid en stap uit bij halte Zuidplein, deze ligt tegenover Ahoy. Voor meer informatie over het openbaar vervoer kun je terecht op www.ns.nl (trein), www.ret.nl (metro) en www.9292ov.nl of bel naar 0900-9292 (€0,70 p.m.).
Let op: de metro rijdt vanaf 07.30 terug naar Centraal Station.

Website
Meer informatie over Knock Out! ‘Battle for Glory’ vind je hier.Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 17-03-2014 om 10:36 door Khadber | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook