Laat je betoveren op Fusion of Dance Festival 2010

De eerste editie van het uitverkochte Fusion of Dance festival was vorig jaar een groot succes. 7500 Bezoekers hebben aan de Wijthmenerplas genoten van de verschillende stijlen muziek, de heerlijke zon en een knallend vuurwerk als afsluiter.

High Energy Events en Studio Tas zijn ook dit jaar weer gefuseerd en gaan op zaterdag 22 mei het parel witte strand, de groene heuvels en het azuurblauwe water van de Wijthmenerplas laten samensmelten met heerlijke beats, bekende DJ’s, festivaltenten, mooie decors en bovenal een uitbundig publiek. Het grootste outdoor dance-festival van deze regio zal dan ook op zaterdag 22 mei van 12:00 tot 00:00 plaats gaan bieden aan zo’n 12000 bezoekers.

Fusion of Dance Festival is niet alleen een samensmelting van verschillende dance-stylen, maar zeker ook van vele belevenissen. Enkele van de belevenissen vinden plaats in het “Fusion Forrest”. Een prachtig bosrijke area op het festivalterrein waar, in samenwerking met Zwolse theatermaakster Ilona Dorgelo, het hele bos compleet zal worden omgetoverd.
Deze betovering heeft een zeer kleurrijke uitwerking op de grote bomen, die door verschillende bloemrijke en gekke versieringen tot heuse toverbomen zijn verheven. Maar laat ook je kapsel betoveren door de kappers van Hairtoday, waarbij het opgehaalde geld naar het goede doel gaat. En verf mee met de Fusion-verf-dames en tover het witte papier om tot een geweldige creatie. Wordt er nog meer uit de hoge hoed getoverd? Jazeker, in het “Fusion Forrest” kun je jezelf tegen de brandende zon laten insmeren met gratis zonnebrand van het goede doel Fight Cancer. De betovering is hiermee nog niet compleet, maar die verrassingen zul jezelf moeten komen beleven….

Fusion of Dance Festival; nog maar acht weken om jouw kaartje te kopen voor een dag lang oneindig genieten van verschillende dance-stijlen op de Wijthmenerplas. Maar je kunt niet alleen kaarten kopen, je kan ze ook winnen! Wil je in aanmerking komen om twee kaarten te winnen voor het Fusion of Dance Festival, maak dan de volgende slogan af:
Fusion of Dance Festival ……
Het mag in het Nederlands en in het Engels. Hoe creatiever en hoe gekker, hoe beter! Mail je slogan naar: [email protected]
Vermeld daarbij je voor- + achternaam en woonplaats. De leukste slogan wint twee kaartjes voor het festival! Deze worden via de mail verstuurd. De top 5 van alle slogans staan straks op de site van Fusion of Dance!

Hier een indruk hoe het vorig jaar was.
YouTube Preview Image

Fusion of Dance Festival; zaterdag 22 mei, van 12.00 tot 00.00 uur, aan de Wijthmenerplas te Zwolle. Ticketverkoop (€ 29,50 in de voorverkoop ex fee) is in volle gang! Wekelijks groeit het aantal verkochte kaarten erg goed! Koop jouw tickets op www.fusionofdance.nl of in één van de 400 Primera winkels.Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 06-04-2010 om 14:15 door Khadber | Translate:

Reacties (4)

Plaats reactie
HardstyleLover90 06-04-2010 @ 14:23:30

Schijnt vorig jaar een vet feestje te zijn geweest! Was er toen niet en nu ook niet.. dit jaar een weekje eerder namelijk al naar Fantasy Island :)

Arvy 06-04-2010 @ 14:53:57

zeker aanwezig:D geweldig dit:D

Noisecontroller92 07-04-2010 @ 17:12:57

slecht geheugen hier: hoe heet dat nummer wat je hoort bij megabase ook alweer?:P

tevion22 25-10-2010 @ 11:24:48

@Noisecontroller92 Frontliner- Spacer volgens mij =D

Podium zag er vet uit, alleen jammer dat de aftermovie met Windows Movie Maker is gedaan, anders zou het er nog professioneler uit zien =)

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook