Laatste editie van Conquest en Jumpforce reunion op 24 december

Op dinsdag 24 decembe (kerstavond) vindt traditiegetrouw een nieuwe editie van Conquest plaats. Helaas heeft de organisatie bekend gemaakt dat dit ook de laatste editie zal zijn… Conquest stopt er definitief mee.

De eerste editie vond 5 jaar geleden plaats en 10 edities verder zijn ondertussen zowat alle bekendste harddance artiesten de revue gepasseerd: Headhunterz, Gunz for hire, Noisecontrollers, Angerfist, Showtek, Wildstylez, Endymion, Frontliner, Korsakoff…

Uiteraard vindt deze editie plaats in Highstreet, een club met een capaciteit van maar liefst 2500 personen, waar verscheidene grote events zijn ontstaan (onder andere Bassleader en Nocturnal).

Voor deze laatste editie, met als toepasselijk thema End of existence, hebben we nog één keer een knaller van een line-up in petto!

+ Coone
+ Radical redemption
+ Bass modulators
+ Titan
+ Re-volt
+ Unsenses
+ Erazer vs Mind collider
+ Pat B (Exclusive hardcore set)
+ Project nightmare (Hardcore live act!)
+ The soundkickz
+ Hosted by Mc B!E

De organisatie hoopt alle trouwe bezoekers nog éénmaal te mogen verwelkomen om van deze laatste editie een onvergetelijk feest te maken.

Jumpforce reunion feat. The site dreamteam!
De iets oudere bezoekers herinneren zich Jumpforce nog zeker, donkere french tek en jump all night long, een afgeladen Highstreet die volledig losging en natuurlijk een sfeer om nooit te vergeten.¬

Op 24 december zal er in Hi-25 (de tweede zaal boven) een Jumpforce reunion plaatsvinden en dit met het voltallige legendarische The site dreamteam! We hebben het natuurlijk over de 6 residents van deze beruchte club aan de rand van het land:

+ Bjorno
+ Dark-e
+ Marcky
+ Pat B
+ Yorick
+ D-vinity

Een unieke kans om de helden van deze legendarische club nog eens tesamen aan het werk te zien.

Wat kan je hier verwachten? Enkel en alleen de beste jump, french tek & classics uit de golden jump days. De organisatie hoopt hier dan ook vele anciens terug te zien, mensen die in die legendarische tijden wekelijks feesten en clubs zoals Jumpforce / The site / Complex / The return / Hardjump / Zino / Re-loaded / Zalinaz afschuimden.

Je betaalt slechts éénmaal inkom voor beide feesten. Kaarten zijn niet verkrijgbaar aangezien de organisatie telkens enkel doorsale te voorziet, de deuren openen om 22:00u en sluiten pas om 6u / 6u30.

Highstreet, dat ook zeer populair is bij het Nederlandse publiek, ligt net over de Nederlandse grens (in België) en is zeer vlot bereikbaar via de E19 Breda-Antwerpen op slechts 20 min rijden van Breda. Bovendien is er voor de rokers een gans nieuwe rokersruimte voorzien, die volledig geïntegreerd is in de mainroom, zodat ook zij aan hun trekken komen, letterlijk en figuurlijk dan.

Meer info over Conquest vindt u op www.conquestevent.comVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 06-12-2013 om 13:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook