Laatste informatie en timetable Delusion – Mental Illness

Zaterdag is het, na maanden van voorbereiding, tijd voor de tweede editie van Delusion. De artiesten, BML Events en het Paard van Troje zijn er klaar voor en voor de bezoekers lijkt het weer een avond te gaan worden om nooit te vergeten. Lees onderstaand bericht goed door voor de timetable en verdere belangrijke informatie.

Timetable
22:00 – 23:15: Authentic
23:15 – 00:30: DJ Trilok vs. Marlicious
00:30 – 01:30: Vantage Point vs. D-Mind
01:30 – 02:30: E-Force
02:30 – 03:30: Spectre vs. DJ Nazale
03:30 – 04:45: Deetox vs. Degos & Re-Done
Hosted By: MC D-Lyric

Tijden
Delusion – Mental Illness vindt plaats op zaterdag 25 januari van 22:00 uur in de avond tot 04:45 uur in de ochtend.

Kaartverkoop
Voorverkoop tickets kosten €13,-. Deze zijn nog te bestellen via Paylogic, de website van het Paard van Troje of loop langs bij de Primera. De voorverkoop is geldig tot zaterdagavond 19:00 uur. Hierna gaat de deurverkoop in werking. Aan de deur kosten de tickets €16,- (ex fee).

Anthem
Voor Delusion – Mental Illness is er een speciaal anthem gemaakt door Vantage Point en D-Mind. Het anthem ga je uiteraard horen op Delusion. Kan je niet wachten om hem te horen, klik dan op de volgende link: http://www.youtube.com/watch?v=XBZQ_lguiUA

Social Media
Tijdens en na het feest zullen er foto’s, audio en video worden geplaatst op verschillende social media van BML Events. Wil je op de hoogte gehouden worden volg ons dan via de volgende links: twitter.com/BMLEvents en/of www.facebook.com/bmlevents.  Gebruik op twitter de hashtag #delusion2 als je iets over het evenement tweet.

Camera
Iedereen mag zijn fototoestel, spiegelreflexcamera of videocamera mee naar binnen nemen. Maak vooral veel mooie foto’s en filmpjes en vergeet deze niet te delen met BML Events via social media! Er zal ook een professionele filmer aanwezig zijn. Als je hem voorbij ziet lopen; stop niet met dansen!

Leeftijd
Je moet minimaal 16 jaar oud zijn om de wereld van Delusion te betreden. Bij twijfel kan er aan de bezoeker gevraagd worden om zich te legitimeren. Neem daarom een geldig legitimatiebewijs mee zodat je geen risico loopt om op deze grond geweigerd te worden. Een rijbewijs, paspoort en Nederlandse identiteitskaart zijn geldige legitimatiebewijzen. Houd er rekening mee dat ook aan de bar om legitimatie gevraagd kan worden.

Vervoer
Of je nu met het openbaar vervoer of de auto komt. Je vindt hier alle informatie over het bereiken van het Paard van Troje: paard.nl/page/Route-Contact

De organisatie kan niet wachten, en zij hopen jullie ook niet! Tot zaterdag!Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 22-01-2014 om 22:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook