Legend: Amnesys en Prankster te gast in Paard van Troje

Op zaterdag 26 januari a.s. zal de jonge organisatie BML Events gastheer zijn van het gloednieuwe feest Legend. Het Paard van Troje heeft zich vol trots aangeboden om dit nieuwe concept een plaats te geven. Eindelijk lijkt de Hardcore weer op een waardige manier terug te keren in Den Haag.

Gaat je hart niet sneller kloppen bij het horen van de naam Amnesys? Wie is er bestand tegen de sounds van niemand minder dan Prankster en het Franse fenomeen Section Grabuge? Wie kent het energieke duo Lunatic & Miss Hysteria nog niet en heeft nog geen weet van de jonge talenten N-ergetic en Maxtreme?

Je kunt met al deze namen kennis komen maken voor €10,-. Bekijk hiervoor onderstaande link:
Paylogic.nl

Kaarten voor Legend kunnen ook gekocht worden bij de Primera. Koop je liever een kaartje aan de deur, dan kost je dit €15,-. BML Events raadt je aan om vooraf je kaart te bestellen.

Line-Up
Amnesys
Lunatic & Miss Hysteria Vs S’aphira
Section Grabuge
Prankster
System:Overload
N-ergetic
Maxtreme
Hosted by MC D-lyric

Locatie
Paard van Troje (Kleine Zaal)
Prinsegracht 12
2512 GA Den Haag

Kom je met de trein:
- Vanaf Hollands Spoor: tram 16 (richting centrum)
- Halte Centrum uitstappen. Grote Marktstraat – aansluitend Prinsegracht – uitlopen (voorbij de Bijenkorf en de MediaMarkt/circa 5 min. lopen)
- Vanaf Centraal Station: tram 2, 3, 4 of 6 (richting centrum). Deze stoppen in de tramtunnel, halte Grote Markt. Wanneer je de uitgang Grote Markt kiest of de Prinsegracht bevind je je vrijwel direct voor Paard van Troje.

Kom je met de auto:
In Den Haag Centrum is het betaald parkeren. Op de Prinsegracht is het tot 0:00 uur betaald parkeren. De parkeerwacht is zeer gul in het geven van boetes.
Parkeergarages in de buurt:
- ‘Texaco’ / Jan Hendrikstr. / 100m. lopen / tot 01.00u inrijden, 24u per dag uitrijden / speciaal tarief vanaf 18:00
- ‘Q-park’ / onder de Haagse Tramtunnel / onder Grote marktstraat / 50m. lopen / tot 01.00u inrijden, 24u per dag uitrijden.

Extra
- BML Events heeft System:Overload gevraagd een promoset te maken voor Legend. Deze zal volgende week te vinden zijn op de facebookpagina van BML Events.

- BML Events mag met trots vermelden dat de organisatie een partner zal worden van Real Hardstyle Radio (RHR). Elke maand zal BML Events een radioshow hosten op het gloednieuwe radiostation wat vanaf februari on-air gaat. Op het Hardtraxx-Forum staat binnenkort alle informatie over hoe BML Events eruit gaat zien via de radio. Er komt ook een Legend special aan.

- BML Events heeft bekend gemaakt dat het concept Beukgevaar terug gaat keren in 2013. Vorig jaar dacht de organisatie nog te stoppen met het harde concept, maar gedachten kunnen klaarblijkelijk gewist worden.

www.facebook.com/bmlevents
www.bmlevents.com (Binnenkort online)Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 11-01-2013 om 11:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook