Liberate met Adaro tijdens Leids Ontzet 2013

Op 3 oktober zal Adaro, één van de grootste helden van het moment, Danssalon inCasa volledig op zijn kop zetten en ervoor zorgen dat elke bezoeker naar huis gaat met pijnlijke voeten.

Adaro
Deze DJ heeft eigenlijk geen introductie of uitleg nodig. Met zijn set op Qountdown 2011 maakte het grote publiek kennis met Adaro en vanaf dat moment is deze DJ uitgegroeid tot een van de grootste helden van Hardstyle scene. Een belonging van zijn harde werk van de afgelopen jaren; zijn eigen stage op Thrillogy in de Jaarbeurs Utrecht.  Elke keer als deze man achter de draaitafels staat wordt de tent afgebroken en dat zal dit keer niet anders zijn. Adaro stelt nooit teleur en heeft op 3 okterber iets speciaals in petto. Wat dit inhoudt blijft nog even geheim, zorg ervoor dat je dit niet mist!

Humanity Force
Deze act stond als Live-act op Nightmare en draaide vorig jaar op Hardcore4Life. Humanity Force kent samenwerkingen met Paul Elstak en MC Ruffian en brachten afgelopen jaar de tracks Life Is A Bitch, Life en Headbanger uit. Dat deze twee mannen kunnen beuken is een understatement. Breek samen met Humanity Force de tent af!

Kevin Kaos
Van Mexico tot Kuala Lumpur en van Zuid-Afrika tot Amerika en nu in Leiden tijdens Leids Ontzet. Onlangs bracht hij een remix van Crypsis zijn track Torture uit die door velen positief wordt ontvangen. Deze man zal zijn naam eer aan doen en er totale chaos van maken.

D’Cepticon, Low Profile, Rike & Skullz en Addiction
Met een groeiende Hardstylescene wordt op Liberate ook de kans geboden aan regionale en opkomende artiesten. Zo zullen D’Cepticon, Low Profile, Rike & Skullz en Addiction het geluid van de upcoming talents laten horen!

Contest
Speciaal voor de regionale DJ’s hebben wij een plekje vrij gelaten op de line up..
Er hoeven hiervoor geen demos ingezonden te worden, maar het publiek bepaald.

Dus van wie vind jij dat hij of zij het verdient om tijdens Leids Ontzet in de inCasa te draaien. Laat het weten op de poll op facebook.com/events/346806965451865

Wie de meeste stemmen krijgt wint een plek op de line up!

Win een banner gesigneerd door Adaro!
Stel de banner van het evenement in als je omslagfoto, tag http://www.facebook.com/R2KCreations in de foto en maak kans op een grote banner gesigneerd door de grote man van de avond: Adaro!

Algemene info
Datum: 03-10-2013
Tijd: 20:00 – 02:00
Voorverkoop: €13,- ( Paylogic.nl )

Danssalon inCasa
Lammermarkt 100
2312CW Leiden

Meepraten over Liberate? Gebruik #Liberate op Facebook en Twitter!Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 22-08-2013 om 21:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook