Line up en voorstelling Hardbeatzz DJ contest

Het einde van de zomer is weer in zicht en dat betekent dat de indoor evenementen stil aan weer de kop op steken. Uiteraard zal er ook wederom een nieuwe editie van Hardbeatzz plaatsvinden. Maar voor het zover is organiseert discotheek Het Fortuin op vrijdag 16 september 2011 een heuse dj contest. De winnaar van deze contest zal een mooi plaatsje krijgen tussen de sterren van de Hardbeatzz programmering in november.

De contest is opgesplitst in drie categoriën. De eerste categorie is jump/tek, de tweede is hardstyle en de derde uiteraard hardcore. Voor elke categorie wordt een bekende dj uitgenodigd die deel uit zal maken van de jury en bovendien ook nog een stukje zal draaien na afloop van “zijn” categorie. Voor jump en tek werd niemand minder dan de grootmeester hemzelf Ruthless gekozen. Minus Is More prijsbeest Chain Reaction zal dan weer zijn ervaring gebruiken om de hardstyle dj’s onder de loep te nemen. En tot slot voor hardcore werd er geopteerd voor de Belgische top: DJ Kristof. Deze drie toppers zullen geassisteerd worden in de jury door o.a. The Pope, Luk De Voght, Fred Warner en MC Apster.

Ondanks dat er drie categoriën zijn zal er toch maar één winnaar kunnen zijn, al wordt er wel ruimte gehouden voor een eventuele tweede winnaar. Hierdoor zullen ook alle juryleden voor elke categorie jureren. De dj’s worden zo op de meest eerlijke manier beoordeelt en verkozen.

Het aantal artiesten per categorie is gebaseerd op het aantal inzendingen per genre.
De volgende dj’s werden geselecteerd door middel van een demoselectie:

- Jump/tek:
Ship n Dale, DJ Kris, Sonic Twinz

- Hardstyle:
Lowrenz, Goliath & Vanity, After:Shock, Phasetonerz, Skyscraperz

- Hardcore:
Ph!l, Revolt, Tekton

De indraaiset zal worden verzorgd door Fred Warner en niemand minder dan vaste waarde MC Apster zal deze beukavond hosten.

Voor deze avond zijn er geen voorverkoop kaarten beschikbaar. Men kan gewoon betalen aan de kassa. De entree voor deze avond bedraagt 8,00 euro.

Dus wil jij helemaal losgaan op de beats van de dj’s van de toekomst? Dan verwacht discotheek Het Fortuin jou op vrijdag 16 september op de Hardbeatzz dj contest voor een echte knalavond!Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 17-08-2011 om 20:44 door Jor-D | Translate:

Reacties (4)

Plaats reactie
FRArnold 18-08-2011 @ 13:32:38

Maak ze kapot Lor!!! :D

San Miquel 18-08-2011 @ 14:49:54

Succes kerel! :)

Lowrenz 22-08-2011 @ 22:12:51

Dankje :P. We zien wel, ik ga iig gwn helemaal mijn eigen ding doen. Of ik nou win ofnie :) .

steviewonder456 24-08-2011 @ 16:47:43

Gelijk heb je, Lowrenz! Succes!

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook