Line-up Freestyle Maniacs – Rescue 911

Terugkijkend op de afgelopen twee maanden kan de organisatie maar moeilijk beschrijven hoe ze deze beleefd heeft. Zelfs onder de bezielende leiding van de ‘house-logopedist’ komen ze vooralsnog niet verder dan een schamele ‘wow!’ De reden voor al dit gestamel? Álle Hardclassics en Freestyle Maniacs-bezoekers. Kortom: jullie!

Het ooit zo vredige Bloemendaal… Het moet, na jaren van relatieve rust, met zo nu en dan een vanaf zijn nek totáál verdwenen Duitser, een derdegraads verbrandde Brit, een ‘knuppelbrood’-loze Fransoos voor een gesloten bakker of, in het ergste geval, een verdwaald house- of technopartijtje een beste cultuurshock zijn geweest: de Free2party-Familie op de koffie twee keer in drie weken tijd. Beide jubileumedities hebben jullie Free2party’s idee van ‘Ouderwetsch op zijn Nieuwerwetsch’ niet alleen tot leven weten te wekken, maar dat beeld zelfs naar een nóg hoger plan weten te tillen. Meer nog dan de jarige job ooit had kunnen wensen! Beide aftermovies geven het, ook voor wie er niét bij was, feilloos weer. Wát een feest, wát een sfeer, hélemaal top!

Aftermovie HardClassics on the beach 2013
YouTube Preview Image

Aftermovie Freestyle Maniacs – Midsummer Beachball
YouTube Preview Image

So, what’s next?

Nou, wat Free2party betreft zullen beide jubileumedities in ieder geval de boeken in gaan als zéér geslaagd’! En wat vraagt een béétje slager? Juist ja! Mag het ietsje meer zijn? Toch? Wat dacht je van nóg een schepje er bovenop? Nóg een tandje erbij? Rusten kan altijd nog! ‘For now we’re all Free 2 Party right?!’ Haal moeders en dochters maar vast naar binnen, sluit ramen en deuren en hou het alarmnummer maar vast binnen handbereik, you’re gonna need it.

In de ‘You-Ass-Off-Eeeey’ was 9-11 de dag dat ‘de poep’ behóórlijk de ventilator raakte’ en men er aan een grondige, maar op zijn zachtst gezegd niet bepaald geplande, verbouwing kon beginnen. Nu wil het vreemde toeval dat er in Nederland komende 9-11 ook eenzelfde ingrijpende gebeurtenis te wachten staat. And that’s not all folks.

4 Augustus jongstleden, op het zonovergoten strand van Bloemendaal, heeft Freestyle Maniacs bewezen inmiddels een dusdanig volwassen en dermate breed geliefd concept te zijn dat de organisatie vindt dat het recht heeft op een gehéél eigen invulling en de vele liefhebbers met een ‘Freestyle Maniacs-Stage’ tijdens Hardclassics tekort wordt gedaan. 9 November zal Free2party jullie daarom een volledige Freestyle Maniacs-editie presenteren, in Sand. Deze editie gaat dan ook een onvervalste aanslag op een ieders gestel worden en dientengevolge zal ’911′ ook deze avond waarschijnlijk het meest gedraaide nummer zijn. Uiteraard zult u hierop vakkundig te woord worden gestaan en hier staat dan ook een volwaardig ’911 rescue team’ gehéél tot uw beschikking waaronder meermalen voor hun inzet onderscheiden helden als:

Line-up
- The Darkraver
- Mental Theo
- Critical Mass
- Ruthless
- Dr. Rude
- Buzz Fuzz
- Norman
- Yves
- Raoul Coolman
- Freestyle Maniacs

Tickets:
Early bird € 15,00    
Early bird groupticket 4 persons € 50,00
Normal ticket € 20,00   Door ticket € 25,00

Tickets zijn te verkrijgen via www.free2party.nl  en alle Primera Filialen.

Hardclassics
Zijn ze de trouwe Hardclassics-aanhang dan vergeten? Zéér zeker niet! Ook wat betreft Hardclassics is er groot nieuws onderweg. De details houden ze nog even voor zich, maar twee dingen kunnen ze vast verklappen: ook Hardclassics will be all new, improved en voorál harder dan ooit! Of dat kan? Oooow, yéss we can!

In februari komt HC keihard terug in geheel vernieuwde Sand met een serieuze dikke tweede zaal waar ze jullie gaan verwennen met een nieuw concept, geheel volgens de Free2party-traditie, knallen als een malle met een lach van oor tot oor.

Kun je als pure HC liefhebber niet wachten tot februari? Houd het Free2party nieuws dan goed in de gaten, want in december staat voor de doorgewinterde HC liefhebber nog wat speciaals te wachten.
Freestyle Maniacs Promo mix 001
High Five!!

Free2Party.

facebook.com/free2party
twitter.com/free2party
www.free2party.nl
[email protected]Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 08-09-2013 om 18:52 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook