Line-up release informatie Hardshock Festival 2015 – The Afterworld

Om te beginnen wil High Energy Events alle hardcore liefhebbers een knetterhard 2015 wensen! Hardcore is vandaag de dag still standing strong en High Energy Events is trots daar met o.a. Hardshock Festival een bijdrage in te leveren, ook in 2015! Op 18 april staat de vierde editie van het alsmaar groeiende Hardshock Festival namelijk op de agenda! Benieuwd hoe het er vorig jaar aan toe ging op de Wijthmenerplas in Zwolle? Check de aftermovie!

YouTube Preview Image

Net zoals voorgaande jaren gaat Hardshock Festival ook dit jaar weer elke week een area inclusief bijbehorende line-up publiceren. Check hieronder de planning:

Maandag 12 jan: Mainstage
Maandag 19 jan: Industrial
Maandag 26 jan: Frenchcore/Terror
Maandag 02 feb: Early/Millennium
Maandag 09 feb: Drum’n Bass/Crossbreed

Het was een hele klus om de line-up van vorig jaar te evenaren maar het is High Energy Events weer gelukt om een keiharde line-up te fabriceren! Op 18 april staan er maar liefst 80 artiesten geprogrammeerd in vijf verschillende area’s. Check hieronder alvast de eerste namen en spread the word!

N-Vitral vs. Ophidian
LIVE: Art of Fighters
Dr. Peacock
Manu le Malin vs. Daisy
LIVE: Marc Acardipane
Promo vs. Catscan
Armageddon Project
Akira vs. Drokz
Switch Technique

Zet Hardshock Festival op 18 april 2015 nu in je Facebook agenda en nodig je vrienden uit! Link: http://bit.ly/hardshock2015. Vergeet ons niet te liken op www.facebook.com/hardshock

Ticketverkoop
De Early Bird tickets waren dit jaar razendsnel uitverkocht. Regular tickets zijn vanaf nu te koop op www.hardshockfestival.com of bij een van de 450 Primera winkels en kosten €44,50 (ex. Fee). Let op! De minimumleeftijd voor Hardshock Festival 2014 is 16 jaar. Houdt de website van Hardshock Festival in de gaten, volg ons op Facebook en Twitter en blijf op de hoogte over het laatste nieuws.

WhatsApp Community!
WhatsApp nu ”Hardshock” naar +316 20 63 13 19 en Join the Community! Als member van de community weet jij als eerste het laatste nieuws, doe je mee met unieke winacties en krijg je persoonlijk antwoord op al je vragen vanuit de organisatie. Hoe cool is dat!? Vergeet niet het nummer aan je adresboek toe te voegen, anders ontvang je geen berichten.

Hardshock Festival – The Afterworld

18 april 2015 | Wijthmenerplas – Zwolle
12:00 – 00:00 – Age: 16+

www.hardshockfestival.com

Travels: www.hardshockfestival.com/bustravel
Aftermovie 2014: http://youtu.be/HwbY4VzXfsg
Livesets 2014: www.soundcloud.com/hardshockVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 11-01-2015 om 20:58 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook