Line-up release Megabase Outdoor 2014 presenteert: Digital Punk – Unleashed

Op zaterdag 24 mei 2014 slaan High Energy Events en Scantraxx de handen ineen om voor jou als echte liefhebber van RAW/Hardstyle iets unieks neer te zetten. Met iets unieks, bedoelen de organisaties een écht uniek puur RAW/Hardstyle event. Niks geen bullshit over verschillende muziekstijlen, mensen waar je niks mee hebt, loze beloftes of pottenkijkers. Nee, gewoon één gruwelijk dik podium, duizenden liefhebbers van de RAW sound die weten hoe ze los moeten gaan en een te zieke line-up! High Energy Events en Scantraxx presenteren “Megabase Outdoor presents: Digital Punk – Unleashed!”!

Digital Punk
Adaro
B–Front
Crypsis
Frequencerz
TNT
The Prophet
Radical Redemption
Alpha²
E-Force
Hard Driver
Waverider
Outbreak LIVE
Audiotricz
Phuture Noize LIVE
MC Da Syndrome

Early Bird Weekend
Deze allereerste outdoor editie van Digital Punk – Unleashed gaat er één worden om niet te vergeten! Alleen op zaterdag 25 januari (vanaf 00:00) en zondag 26 januari (tot 23.59) kan er een Early Bird ticket gekocht worden, hier zit géén limiet op! Early Bird tickets zijn te koop op www.megabase.nl of bij een van de 450 Primera Stores in Nederland. Een speciale editie vraagt natuurlijk ook om een speciale prijs. Early Bird tickets kosten dan ook maar €20,- ex. Fee. Zet het weekend van 25 en 26 januari in je agenda en scoor die tickets met korting! De minimumleeftijd voor dit event is 18 jaar.

Megabase Outdoor presents: Digital Punk – Unleashed
24 mei 2014 – Park de Wezenlanden, Zwolle

Like Megabase @ Facebook: www.facebook.com/megabase
RSVP @ Facebook: http://on.fb.me/1fwMJWj

Connect with Digital Punk:
www.facebook.com/djdigitalpunk
www.twitter.com/djdigitalpunk
www.youtube.com/djdigitalpunk
www.soundcloud.com/djdigitalpunk
www.instagram.com/djdigitalpunk

www.megabase.nl | www.scantraxx.com | www.highenergyevents.nlVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 17-01-2014 om 13:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook