Lockdown laat hardcore bazen vechten in The Sand

Zaterdag 13 November barst werelds grootste hardcore gevecht los in de beruchtste gevangenis van Amsterdam: The Sand. Alle inmates zijn op de hoogte gesteld van hun kans op vrijlating. De grootmachten zijn al in gezamenlijke training om die ene kans met beide handen aan te pakken.

Website/trailer release and the Early-bird action!
Op www.Lockdown.nl kon je al enige tijd informatie vinden over de Internationale battles die gaat plaats vinden. Vanaf heden is de site weer up to date met een aantal nieuwe features. De trailer van Lockdown geeft je inzage in de professionaliteit van de organisatie. Daarnaast is de site inmiddels volledig interactief en dus absoluut de moeite waard om jouw persoonlijk DNA te laten testen en daarmee te weten te komen of jij welkom bent op het spektakel in The Sand.
Naast alle info van het aankomende event is er ook wat documentatie te vinden over de vorige eerste editie. Alle acts worden tevens in speciale video’s gepresenteerd.

Early-bird
Voor wie nog geen kaart heeft, wees er snel bij! De early-bird actie loopt nog tot 1 Oktober. Vanzelfsprekend zijn er na deze datum nog kaarten te koop maar dan wel tegen de normale prijs. (Early-bird tickets kosten slechts € 17,50 ex fee, verkrijgbaar op www.lockdown.nl)

Wil jij op de hoogte blijven van wat er zich in de gevangenis van Lockdown afspeelt? Wanneer de volgende evenementen gepland staan en nieuwe ontwikkeling omtrent deze organisatie op de voet volgen? Schrijf je dan op www.lockdown.nl in voor de nieuwsbrief.

WTF is happening behind the decks?
De battles zullen in liefst zeven escapades worden uitgevochten. Every act ‘A Royal Dutchy against an International Suicide Bomber! Maak je klaar voor de meest bloederige strijd tussen Neerlands grootste Hardcore iconen en ‘s werelds wreedste Hardcore Maffia!

Use your DNA to login at www.lockdown.nlVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 27-09-2010 om 12:58 door Jor-D | Translate:

Reacties (3)

Plaats reactie
Maximize 27-09-2010 @ 14:00:12

Waarom staat dit op front?

eMule 27-09-2010 @ 19:01:11

Simon Underground _O_

Maar ga dan al naar Reng Deng Deng =)

Nevada 27-09-2010 @ 19:05:27

Vast vriendjes

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook