Loudness (8 december 2012) bijna uitverkocht

Een datum die omcirkeld is in de agenda van iedere Raw Hardstyle liefhebber is 8 december 2012. Dan zal Loudness na de succesvolle april editie in het Eindhovense Klokgebouw terugkeren voor de najaarseditie in de Maassilo Rotterdam. Momenteel gaan de laatste tickets in verkoop dus wees snel met het aanschaffen want je wilt deze nacht niet missen!

Door de onlangs uitgevoerde verbouwing in het voormalige graansilo pand is het weer mogelijk om de gehele Maassilo te gebruiken. Naast de twee bekende zalen en de vernieuwde chillout kelder, is nu ook de derde zaal weer beschikbaar. Deze kans kon b2s niet voorbij laten gaan, dus de komende editie kun je in het gehele pand los gaan op de rauwste Hardstyle beats. De line-up was al bekend maar Loudness zou Loudness niet zijn als ze de echte liefhebbers niet zou verrassen. Het programma is om deze reden aangevuld met talenten uit Nederland, Frankrijk en Italië!

Stage 00:01
B-Front & High Voltage
Alpha²
Phrantic [CH]
Degos & Re-Done
Frequencerz
Radical Redemption live
The Machine live [LIT]
MC Nolz

Stage 00:02
The Geminizers
D-Droned
Blackburn
Kronos [IT]
Dark Pact
X-Pander [FR]
MC Shizzler

Stage 00:03
Delete [AUS]
E-Force
Phuture Noize
Tartaros
Wavolizer [DK]
Deetox
MC Axys

De laatste tickets zijn verkrijgbaar via tickets.b2s.nl. Voor de trailer en meer informatie check je de speciale website.Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 06-11-2012 om 20:23 door Khadber | Translate:

Reacties (1)

Plaats reactie
Badaap 07-11-2012 @ 09:58:59

Kaartjee net op tijd gefikst! Alleen vervoer. tis een tering end.. maar is het feestje meer dan waard!

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook