Loudness schotelt een rauw menu voor in het Klokgebouw

Eindhoven is op 7 maart 2015 rauwer dan rauw & harder dan hard. Loudness keert traditiegetrouw terug in een van de meest underground locaties van Nederland, het Klokgebouw. In deze oude fabriek komt het recept van Loudness uitstekend tot zijn recht: snoeiharde Raw Hardstyle en duistere sferen. 

Na de succesvolle en uitverkochte editie van Loudness in de Maassilo te Rotterdam, reist een combinatie van gerenommeerde helden en nieuw talent door naar Eindhoven. Verdeeld over twee area’s krijg je negen uur lang de beste Raw Hardstyle voorgeschoteld.

Check de Loudness trailer hier:
YouTube Preview Image

Line-up
B-Front
Adaro
E-Force
Main Concern
Warface
Regain
Prefix & Density
X-Pander
High Voltage
Typhoon
Artifact
Revocate
Dark Pact
Unresolved
Jason Payne
Hardstyle Mafia
Titanomachy live

Hosted by Nolz & Livid

Natuurlijk mag resident B-Front niet ontbreken in Eindhoven. Hij weet als geen ander wat het inhoudt om op Loudness te draaien. Maar ook namen als Adaro, E-Force en High Voltage draaien hun hand niet om voor een rauwe set. Warface heeft na de lancering van zijn eerste album zijn plek meer dan verdiend in het spectrum van de Raw Hardstyle. Artifact maakte in de Maassilo voor het eerst zijn opwachting op Loudness en hij deed dat naar behoren. Daarom is hij door b2s wederom uitgekozen om deel uit te maken van deze rauwe happening. Titanomachy is de live-act van de avond en Dark Pact zal ook te bewonderen zijn in de DJ booth.

Natuurlijk is er ook ruimte voor nieuw talent. Regain brak de tent af tijdens de laatste editie van Loudness en dat gaat hij ongetwijfeld opnieuw doen in hetKlokgebouw. Typhoon weet wat het betekent om in het Klokgebouw te draaien. Vorig jaar zette hij een rauwe set neer, dus wie weet wat hij nu voor ons in petto heeft. Uit de stal van Theracords zijn Prefix & Density en de recent getekende Jason Payne afgevaardigd. Hardstyle Mafia uit Finland vliegt over en zij nemen hun badass sound mee. De line-up wordt gecompleteerd door X-Pander, Main Concern, Revocate uit Frankrijk en het Italiaanse talent Unresolved.

Kortom, hier moet je als echte Raw Hardstyle liefhebber zeker bij zijn! De voorverkoop start zaterdag 13 december om 13.00 uur via de b2s ticketshop. Check deze website voor meer informatie over Loudness.Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 08-12-2014 om 11:23 door Khadber | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook