Lunaticz & Blacklite residents Heart for Hardstyle

Aanstaande Maandag, zullen Heart for Hard en Fear.FM weer starten met de nieuwe programmering van Heart for Hardstyle. Aankomende Maandagavond, staat aflevering 43 van “Heart for Hardstyle” in de planning. Volgende week nodigen Heart for Hard en FearFM de laatste 2 namen uit die deel uit zullen maken van het Heart for Hardstyle resident team. Maandag 22 Oktober kun je luisteren naar een 2-urige show van 20:00 tot 22:00(GMT+1), waarin: “Lunaticz” en “Blacklite” een guestmix zullen draaien bij h4h.fm en fear.fm.

“Lunaticz” zullen de show starten in het eerste uur. Dit nieuwe duo bestaat uit Casper(Nederland) en Alexander(Zweden) en zijn actief aan het produceren. Dit jaar deden ze mee met de remix contest van Zatox, waarin een remix van de track: “Zatox – Creation” gemaakt moest worden. Vol trots werden zij eersten in deze contest. Naast het produceren, mochten zij dit jaar voor het eerst draaien op Q-Base Festival. Aanstaande Maandag zullen zij iets meer laten horen van een nieuwe E.P. die binnenkort uitkomt!

In het tweede uur gaan we luisteren naar het duo “Blacklite” afkomstig uit Engeland. Bekend van o.a. de release met Atmozfears: “Don’t Let Me Down” op Scantraxx. Hiernaast werkt Blacklite op dit moment aan nieuwe tracks met o.a. Omegatypez, The Vision, Lunaticz. Blacklite is voornamelijk actief als producer.

Aanstaande Maandag zullen zij van 21:00 tot 22:00 uur voor een interessante mix zorgen. Met deze 2 namen is het Heart for Hardstyle team compleet. Je zult de komende tijd veel horen van de volgende artiesten/residents: “Neilio, Clock Kid, Blacklite, Lunaticz, Binary, Armenian Boy, Fatal inc en Udex”. Hiernaast zullen Fear.FM en Heart for Hard zorgen voor nieuwe special guests.

Maandag 22 Oktober
H4H & Fear.fm Harder
20:00 – 21:00 Lunaticz
21:00 – 22:00 Blacklite

Maandag 22 Oktober kun je vanaf 20:00 weer luisteren naar een nieuwe aflevering van Heart for Hardstyle op www.h4h.fm en www.fear.fm. (Harder).

Heb je één van de “Heart for Hardstyle” guestmixes gemist? Wees dan niet getreurd. Alle nieuwe uitzendingen kun je weer eenvoudig terugluisteren op het “Heart for Hard” Youtube kanaal.

Uitzending gemist?
Wegens het succes van vorige afleveringen, wordt er ook elke Woensdag een herhaling van de “Heart for Hardstyle” radioshow uitgezonden voor andere tijdzones, om 11:00 s’ochtends. (na de Theracords show). Volg Heart for Hard en de Heart for Hardstyle show ook op facebook: facebook.com/heartforhardVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 21-10-2012 om 16:08 door Jor-D | Translate:

Reacties (1)

Plaats reactie
Robinjo 22-10-2012 @ 11:27:35

Veel nieuw spul vanavond! :D

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook