Madd Friday door dodenherdenking uur later, maar niet zachter

In verband met de dodenherdenking op vrijdag 4 mei zal de Madd Friday show op The Limit FM een uur later beginnen. Uiteraard gaan ze wel een uur langer door zodat je geen nieuwe muziek op je iAlles hoeft te missen komende maand.

Door drukte van wat dj’s is er deze maand voor gekozen om weer wat jong talent de kans te geven zicht te profileren via de Madd Friday show. De show wordt afgetrapt door Dark Chemistry, het 2e uur zal verzorgdt worden door The Shade en we sluiten af met Pulse Zero. Iedereen is er van overtuigd dat deze jongens de kwaliteit van de show zullen waarborgen.

Dark Chemistry
Deze jonge dj’s en producers zijn hard aan de weg aan het timmeren. Met een labelcontract bij Dancetraxx Records en aangesloten bij Mystery Events zijn ze vast besloten om door te stijgen naar de top. Met al wat grotere boekingen op hun naam hebben ze al mogen ruiken aan die roem. Daarnaast zijn ze als resident bij Fear.FM ook dj’s die graag laten horen wat ze in huis hebben. Dit zullen ze het eerste uur bij The Limit FM dan ook zeker gaan doen.

The Shade
Deze hardstyle addict weet al heel wat jaren wat zijn passie is. Al zijn tijd wordt er door opgeslokt en daardoor weet hij ook precies hoe elke track in elkaar zit en hij deze het beste kan mixen. Zijn eerste optreden was meteen voor 600 man en dit zal hij nooit meer vergeten. Zal hij deze spanning ook voelen als hij voor nog veel meer luisteraars staat te draaien in The Limit FM studio? Luister het 2e uur naar de sound van The Shade

Pulse Zero
Al enige tijd draait deze jongen muziek, het is dan ook een flink uit de hand gelopen hobby geworden. Speciaal voor zijn set in de uitzending heeft hij zijn dj naam moeten bekenken. Als Pulse Zero zal hij de show gaan afsluiten, en dit zal hij zeker niet zachtjes doen.

Kaartjes voor Bassrulers Outdoor Festival
Zoals je gewend bent vallen er ook deze Madd Friday weer kaartjes te winnen. Bassrulers Outdoor is tegenwoordig een flink festival in het zuidwesten van het land, met 3 area’s vol Hardstyle, Hardcore en Freestyle headliners kun je daar een dag lang uit je dak gaan. SMS “WIN LIMIT BASS” naar 3010 en misschien wordt jij vrijdag live in de show gebeld met een bericht dat je gewonnen hebt.

Time Table:
22.00 – 23.00: Dark Chemistry
23.00 – 24.00: The Shade
24.00 – 01.00: Pulse Zero

Podcast
Uiteraard is de show ook weer als podcast te downloaden in iTunes en op onze website. Voor meer info hierover check www.thelimit.fm

Wil je op de hoogte blijven, volg The Limit dan via onderstaande social media:
www.facebook.com/thelimitfm
www.twitter.com/thelimitfm
http://thelimit.hyves.nl
www.youtube.com/thelimitfmVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 03-05-2012 om 15:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (1)

Plaats reactie
The Shade 03-05-2012 @ 16:00:59

Jazekers! Knalleng!! :D

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook