Madd Friday klaar voor laatste show van 2011

Vrijdag 2 december wordt alweer de laatste uitzending van dit jaar uitgezonden betreft de Madd Friday show op The Limt FM. Er zijn 2 dingen die centraal staan in deze uitzending. Ten eerste komen er twee dj’s langs die beide bekend staan om hun draaitechniek en hun plaatkeuze. Daarnaast zal er voor de laatste keer hardcore in de Madd Friday Show zitten, want volgend jaar zal er worden overgestapt op 3 uur lang hardstyle tijdens de Madd Friday.

Er zal worden gestart met de setjes van Clock Kid en The Z en de show zal worden afgesloten met een knallende hardcore set van Sceletor & D-Spirit.

Clock Kid
Deze jonge dj, geboren in Cuba en opgegroeid in Nederland, stond afgelopen jaar zomaar ineens op de Blue stage op Defqon.1. Na het winnen van veel dj contesten won hij ook de Kunstbende dj Contest, hier werd hij opgepikt door iemand van Q-Dance en zo is het balletje gaan rollen. Tijdens de Madd Friday zal deze jongen laten zien hoeveel diversiteit er in een Hardstyle set kan zitten en zal de luisteraar getrakteerd worden op een energieke set.

The Z
Ook voor deze dj lijkt het alsof hij alleen maar mee doet aan dj contesten om de prijzen op te eisen. Met snelle draaitechniek en zijn keus voor de juiste platen weet hij elke zaal op zijn kop te zetten. Je kunt dan ook wel verwachten dat hij dit ook met je zal doen wanneer je zijn set uit de je speakers thuis zult horen knallen.

Sceletor & D-Spirit
Deze mannen van het Masters of Hardcore label krijgen de taak om het allerlaatste hardcore uur van de Madd Friday te verzorgen. Een set van deze 2 hardcore talenten voorspelt een uur waarin je alle hoeken van de hardcore scene te zien krijgt. Ze zouden eigenlijk al in oktober de show zitten, maar waren door ziekte verhinderd. Nu komen ze alsnog om dat goed te maken met onze luisteraars. Dus ben er op voorbereid!

Kaartjes voor Happy Typhoon in de Zalinaz Etten-Leur
Op maandag 26 december, 2e kerstdag, Zal het Happy Typhoon voor het eerst neerstrijken in de Zalinaz in Etten-Leur. Met in de grote zaal de lekkerste early tracks van oa Paul Elstak en Critical Mass en in de zaal boven mainstream met System:Overload, Mercenary, Only en nog meer helden. Genoeg reden om hier naar toe te willen. Zoals je gewendt bent van The Limit geven ze ook deze week weer kaarten weg. SMS “VLOH TYPHOON” naar 3010 en hoor vrijdag live in de show of je naar dit feest kunt.

Time Table:
21.00 – 22.00: Clock Kid
22.00 – 23.00: The Z
23.00 – 24.00: Sceletor & D-Spirit

Ook zal elk uur weer als podcast in iTunes verschijnen, deze zijn gratis te downloaden. meer info hierover vind je op www.thelimit.fm

Wil je op de hoogte blijven, volg The Limit dan via onderstaande social media:
www.facebook.com/thelimitfm
www.twitter.com/thelimitfm
thelimit.hyves.nl
www.youtube.com/thelimitfmVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 01-12-2011 om 18:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (2)

Plaats reactie
Jur 01-12-2011 @ 23:04:38

ok!

San Miquel 02-12-2011 @ 00:07:34

The ZzzZZzzz! Kick some ass mate! :)

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook