Madd Friday laat de temperatuur weer stijgen

Na alweer bijna een week in de kou te hebben gezeten hier in nederland wordt het weer is tijd dat iedereen weer wat opgewarmt wordt voor het weekend. The Limit Madd Friday heeft ook deze maand weer 3 acts klaar staan die je koude tenen laten verdwijnen en je weer oppeppen om het weekend knallend te beginnen.

De avond wordt gestart met de warmste dj uit de scene, oftewel Heatzone. Daarna gaan we beuken op de lekkere tracks van Geck-o en er wordt afesloten door 2 ex-residents van de bekendste harde (after)club van nederland, de Zino. Orphan & Hyperactivo zullen laten zien hoe hun menen dat zo’n avond moet eindigen.

Heatzone
Deze Dj/Producer draait sneller dan zijn eigen schaduw. Hij staat bekend om zijn snelle manier van doormixen, en deze skills zul je dan ook niet hoeven te missen tijdens de Madd Friday. Afgelopen jaar heeft hij besloten alleen verder te gaan en uiteraard zal hier in het interview meer over bekend worden. Uiteraard is iedereen ook benieuwd naar zijn toekomst plannen.

Geck-o
Een artiest die met grote sprongen de scene bespringt. Hij groeit als artiest harder dan kool en is ook niet van plan hier mee te stoppen. Onder het Theracords label brengt hij zijn platen uit en zelfs Headhunterz heeft afgelopen jaar een remix van één van zijn tracks gemaakt. Met verassende tracks blijft hij de hitlijsten in de scene bestormen, en vrijdag gaan we er daar een hoop van horen.

Orphan & Hyperactivo
Voor deze dj’s met al meer dan 10 jaar ervaring als dj zijn de cd spelers in de dj booth als een 2e natuur. Geen track is te gek voor ze om in te mixen en ze staan voor van alles open. Zei zullen het laatste uur van de Madd Friday gaan opvullen met een wat hardere hardstyle set waar wellicht met verschillende dingen zal worden geëxpirimenteerd.

The Limit FM Madd Friday DJ Contest
Tot afgelopen vrijdag kon je jezelf inschrijven voor de dj contest van The Limit Madd Friday. Dit is dan ook massaal gedaan, en het heeft ons heel wat uurtjes gekost om alle setjes te beluisteren en ze te beoordelen. Vrijdag zal live tijdens de Madd Friday bekend worden gemaakt wie er door zijn naar de volgende ronde en hoe er op deze mensen gestemt kan gaan worden. De winnaar van deze contest zal in de show van maart het laatste uurtje mogen gaan opvullen. Hij zal met zijn live set dan samen met 2 grote namen uit de scene, waaronder dj Thera, in een podcast in iTunes geplaatst worden.

Kaartjes winnen voor Twisted
Aanstaande zaterdag zal het Twisted concept weer neerstrijken in de Michel in Haaren. Met artiesten als Bass Modulators, Adaro, E-Force & noisecult gaat dit weer een heerlijke editie worden die je niet kunt missen. Vrijdag tijdens de Madd Friday kun je hier voor nog 2 kaartjes winnen. Wat je hier enkel voor hoeft te doen is te smsen naar 3010 met daarin “WIN LIMIT TWISTED”, en misschien horen we jou vrijdag dan live in de show om de kaarten in ontvangst te nemen.

Dit alles is weer reden genoeg om optijd in te tunen via www.thelimit.fm

Time Table:
21.00 – 22.00: Heatzone
22.00 – 23.00: Geck-o
23.00 – 24.00: Orphan & Hyperactivo

Ook zal de show weer als podcast in iTunes verschijnen, deze zijn gratis te downloaden. meer info hierover vind je op www.thelimit.fm

Wil je op de hoogte blijven, volg The Limit dan via onderstaande social media:
www.facebook.com/thelimitfm
www.twitter.com/thelimitfm
http://thelimit.hyves.nl
www.youtube.com/thelimitfmVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 01-02-2012 om 22:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (2)

Plaats reactie
Timmer 01-02-2012 @ 22:57:46

Ik vind dit leuk!

Jeroen_n 02-02-2012 @ 00:35:39

Ik ook :D

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook