Madd Friday maakt februari uitzending weer goed

Doordat sneeuwstormen vorige maand ons land teisterde en de wegen ombegaanbaar waren is de Madd Friday uitzending van vorige maand een beetje in de sneeuw gevallen. Daarom komt het Team van The Limit deze maand weer hard terug op 2 maart met top gast dj’s en kaartjes die je kunt winnen.

Het eerste uur wordt de uitzending gestart met een live-set van niemand minder dan dj Thera. Laten we hopen dat het droog blijft deze week, want dan kun je het 2e uur genieten van het snelle mixwerk van Heatzone. Het laatste uurtje zal gevuld worden door de winnaar de Madd Friday dj contest.

Thera
Dj Thera is het grote voorbeeld als het gaat over “wat je wil kun je bereiken”. Door hard werken en volledige toewijding heeft hij de laatste jaren niet alleen zich zelf naar de top gebracht, maar ook zijn labels Theracords & Therabyte releasen continu knallende hitjes. Vrijdag 2 maart zal hij tijdens de show het eerste uur heerlijk gaan opbouwen met zijn eigen stijl.

Heatzone
Vorige maand kon hij helaas door de sneeuw niet aanwezig zijn. Maar hij heeft ons land weer opgewarmd zodat deze vrijdag recht naar onze studio kan rijden. Hij staat onderandere bekend om zijn snelle mixkunsten. Dit zal dan ook wel naar voren komen wanneer hij tussen 20.00 en 23.00 zijn sound de show in zal gooien.

Dj Contest Winnaar
Begin januari is The Limit FM Madd Friday gestart met een dj contest. Na vele inschrijvingen zijn we met 8 talenten naar de 2e ronde gegaan. Er kon 3 weken lang gestemd worden op hun setjes die op de www.thelimit.fm stonden. En dit is dan ook veelvuldig gedaan. Uiteindelijk kunnen we meededelen dat het duo Bass Chaserz gewonnen heeft. Zei mogen aanstaande vrijdag het laatste uur vullen van de Madd Friday.

Kaarten voor Intents Preparty
Op 24 maart organiseren de Kloontjes voor het eerst een Intents Preparty. Deze zal worden gehouen in de Leerfabriek in Oisterwijk. In deze unieke locatie zullen zei een voorproefje gaan geven van Intents Festival. Dit met in de line-up Noisecontrollers, Deepack, Josh & Wesz, Code Black & Noisecult. Gehost door MC Apster. Meer info en voor kaarten kun je kijken op http://www.intentsfestival.nl/pre-party . Tijdens de Madd Friday zullen er 2 kaarten live worden verloot. Om kans te maken op deze kaarten hoef je enkel te smsen. SMS “WIN LIMIT PREPARTY” naar 3010, en misschien wordt jij wel live de uitzending in gebelt om deze kaarten in ontvangst te nemen.

Kaarten voor Multigroove
Volgende week op 10 maart wordt er in Haarlem in de Patronaat een feest georganiseerd voor de rawere liefhebber. Multigroove; Masters of the chapel met oa Thera, Crypsis & Titan. Wil je dit niet missen sms dan “WIN LIMIT MULTI” naar 3010 en wie weet sturen we je daar volgende week heen, want ook hier geven we tijdens de show 2 kaarten voor weg.

Podcast
Er zijn vorige maand ook wat problemen geweest met de podcast in iTunes, maar uiteraard is dit opgelost en kun je deze show weer gewoon downloaden in iTunes of via onze website.

Time Table:
21.00 – 22.00: Thera
22.00 – 23.00: Heatzone
23.00 – 24.00: Bass Chaserz

Voor meer info check www.thelimit.fm

Wil je op de hoogte blijven, volg The Limit dan via onderstaande social media:
www.facebook.com/thelimitfm
www.twitter.com/thelimitfm
thelimit.hyves.nl
www.youtube.com/thelimitfmVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 28-02-2012 om 19:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (3)

Plaats reactie
ronnie92 28-02-2012 @ 19:42:04

bass chaserzz gaat knallen!!

High Definition 28-02-2012 @ 22:23:58

Marco en josje nice work! Keep it up! sws luisteren!

Nazale 29-02-2012 @ 21:24:23

Ik hoop dat ze een spannendere set neerzetten dan die van de demo! Die was namelijk ongelofelijk kaas, mixwerk was wel prima though. Ben benieuwd naar de set van thera!

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook