Madd Friday start fris met het nieuwe radio seizoen

Na 2 maanden radiostilte is het tijd om de stilte te verbreken en snoeihard te laten horen dat we er weer zijn. Het hele Limit FM team staat weer klaar om er weer een succes van te gaan maken komend seizoen.

Met weer drie hardstyle artiesten waaronder internationaal bezoek en kaartjes voor één van de laatste festivals van de zomer zal ook deze uitzending weer garant staan voor 3 uur luister plezier. Het eerste uur starten we met Brumo, het tweede uur zal gevuld worden met de sound van Twilight Forces en we sluiten af met een rauwe set van Soulrage.

Brumo
Deze dj timmert al langere tijd aan de weg en heeft dan ook al leuke festivals en feesten op zijn naam staan. Waaronder Daylight en Dreamvillage, maar ook heeft hij al meerdere residenties op zijn naam staan. Vrijdag gaat hij een voorproefje geven op zijn sound en zal hij daarbij toelichten waarom jullie zeker bij hem moeten komen kijken op Dreamvillage over twee weken.

Twilight Forces
Wederom hebben we weer internationaal bezoek in de studio. Vanuit duitsland komt Twilight Forces langs om zijn sound uit te stallen en ons te vertellen waar hij mee bezig is op het moment. Deze artiest van Dutch Master Works is op het moment flink bezig met nieuwe releases, hier gaan we dan ook zeker wat terug van horen tijdens zijn live set tijdens de Madd Friday.

SoulRage
Twee jonge producers en dj’s die graag willen laten horen wat ze in huis hebben, en dit gaan ze ook zeker doen in het laatste uurtje van de Madd Friday show. Met hun eerste releases in hun koffer zullen ze het laatste uur gaan vullen met een raw-hardstyle setje. Uiteraard gaan we ook met hun in gesprek over wat hun toekomstplannen zijn en wat we van ze kunnen gaan verwachten.

Kaartjes winnen voor Dream Village
Heb jij nog niet genoeg gehad deze zomer en wil je het festival seizoen samen met enkele duizenden andere feest gangers afsluiten. Zorg dan dat je deze kaartjes bemachtigd en op zaterdag 15 september er bij bent. Met een A2 records stage op dit festival is het zeker de moeite waard om dit nog even mee te pakken.
Om deze kaartjes te winnen sms je WIN LIMIT DREAM naar 3010 en hoor vrijdag live in de show of jij gewonnen hebt.

Time Table:
21.00 – 22.00: Brumo
22.00 – 23.00: Twilight Forces
23.00 – 24.00: SoulRage
Hosted by PRDX

Net als voorgaande shows zal ook komend seizoen de Madd Friday weer gepresenteerd worden door PRDX. Voor meer info over hun kun je terecht op www.PRDX.nl

Podcast
Uiteraard is de show ook weer als podcast te downloaden in iTunes en op onze website. Voor meer info hierover check www.thelimit.fm

Wil je op de hoogte blijven, volg The Limit dan via onderstaande social media:
www.facebook.com/thelimitfm
www.twitter.com/thelimitfm
thelimit.hyves.nl
www.youtube.com/thelimitfmVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 05-09-2012 om 22:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook