Matrixx 10 Years Anniversary barst los

Vanaf komend weekend staat Matrixx 5 zaterdagen lang in het teken van haar tienjarig bestaan! Ieder weekend pakt een Matrixx concept uit met een extra dikke editie. De kick-off voor deze feestmaand wordt gedaan door XXclusive, waar de nummer 1 DJ ter wereld Armin van Buuren komt optreden!

XXclusive – Armin van Buuren – 22 okt
Hij was aanwezig op de allereerste clubavond van Matrixx en is daarom de juiste persoon om dit jubileum mee te starten. Alle kaarten voor dit feest zijn inmiddels verkocht. Matrixx waarschuwt voor tickets van de zwarte markt, aangezien deze bij de ingang op echtheid gescand zullen worden.

Timetable:
22:00 – 23:30 Renvo
23:30 – 01:00 Jochen Miller
01:00 – 04:00 Armin van Buuren
04:00 – 05:30 Marc Simz

80’s & 90’s Now – Ray & Anita – 29 okt
Na een knallend begin van de feestmaand, viert Matrixx ook de weken daarna groots feest. Zaterdag 29 oktober staat volledig in het teken van de jaren ’80 en ’90, met als hoogtepunt een optreden van Ray & Anita, bekend van 2Unlimited. Meer informatie en tickets vind je op www.matrixx.nl.

Shout-out:
YouTube Preview Image

Exxellent – Laidback Luke – 5 nov

Op zaterdag 5 november is het de beurt aan Laidback Luke om samen met Roog, Luciën Foort, Shermanology en nog veel meer artiesten om een heerlijke avond Exxellent in te vullen! Tickets voor deze speciale editie van Exxellent vind je op www.matrixx.nl.

XXlerator – 10 hours – 12 nov
Zaterdag 12 november gaat XXlerator over de top met een 10 uur durende editie, die bestaat uit 6 speciale showcases van bekende labels. De ticketverkoop gaat als een speer, dus wees er op tijd bij! Meer informatie over deze avond en de kaartverkoop vind je op www.matrixx.nl!

Trailer:
YouTube Preview Image

Pure Pressure – Ginuwine – 19 nov
Om de feestmaand op grootse wijze af te sluiten heeft Pure Pressure een internationale artiest te gast op zaterdag 19 november. Amerikaanse ster Ginuwine komt hier een speciaal optreden geven welke je niet mag missen! Meer informatie en een shout-out van Ginuwine vind je op www.matrixx.nl!

Feliciteer de Matrixx
Wil je Matrixx feliciteren met haar tienjarig jubileum en tegelijk kans maken op de speciale XXlerator CD? Plaats dan het bericht ‘Gefeliciteerd @ClubMatrixx’ op al je social media!Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 20-10-2011 om 17:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (1)

Plaats reactie
Edwinn 20-10-2011 @ 18:01:06

Damn, wist niet dat die van Armin deze week was.. Had er best heen gewild alleen zit ik dan al in Amsterdam.. :cry:

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook