Matrixx Closing Parties – 22 nov – 20 dec

Hooggeëerd publiek… vanaf 1 januari 2015 is er geen vaste standplaats meer voor de Matrixx en reist het hele circus door naar spannende nieuwe bestemmingen. Om alles goed af te sluiten wordt daarom in november en december het tijdperk Club Matrixx gevierd op een speciale manier:
met vijf Matrixx Closing Parties.

Toen de eerste tentstokken van de Matrixx de grond ingingen, was de ambitie om een club neer te zetten met landelijk aanzien, internationale allure en een plek voor grote Dj’s en veel spektakel. Dat is ruimschoots gelukt. De grootste Dj’s en artiesten ter aarde hebben de mooie piste mogen betreden om hun kunsten te vertonen aan een groot publiek. Veel mensen zijn opgegroeid met de Matrixx, hebben aan de Wijchenseweg de liefde van hun leven ontmoet, hun idolen aanbeden en de tijd van hun leven gehad in de Matrixx.

Het is nu anno 2014 tijd voor de Matrixx om alles in te pakken, elders het geluk te beproeven en nieuwe evenementen neer te zetten in binnen- en buitenland. Maar niet voordat nog één keer de hongerige wilde dieren van XXlerator gevoerd worden met de beste Hardstyle. De clowns en de hits uit jaren ‘90 zullen de tent nog een keer op volledig zijn kop zetten. Daarnaast kunnen de Trance liefhebbers nog een laatste maal de ultieme avond uit beleven voor de gehele Trancefamily. Exxellent zet nog één keer een adembenemende en stijlvolle show neer in Club Matrixx. Tegelijk met de Matrixx wordt tevens het tijdperk Pure Pressure afgesloten. Dit is de Matrixx Closing:

Zaterdag 22 november – Trancefamily
Zaterdag 29 november – Exxellent
Zaterdag 06 december – XXlerator
Zaterdag 13 december – 90’S Closing
Zaterdag 20 december – Pure Pressure

De line-ups zullen uiteraard groots zijn. De vele Dj’s zullen de club waar ze de afgelopen 13 jaar zo veel hebben gestaan nog een keer in vuur en vlam zetten. Meer informatie en de start van de kaartverkoop volgt snel. Houd www.matrixx.nl, facebook en twitter in de gaten, want dit grandioze spektakel wil en kan je niet missen.Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 07-09-2014 om 21:29 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook