Matrixx maakt data Festivals 2012 bekend

November was de maand waarin de club Matrixx haar tienjarig bestaan vierde middels vijf fantastische avonden met onder anderen Armin van Buuren, Ray & Anita van 2Unlimited, Laidback Luke, een legendarische XXlerator en Ginuwine. Van deze avonden waren er maarliefst drie strak uitverkocht. Matrixx weet niet alleen haar clubavonden uit te verkopen, ook voor haar festivals van afgelopen jaar was er uiteindelijk geen kaartje meer te krijgen. Zet daarom de volgende data vast in je agenda.

Emporium – 26 mei 2012 – Berendonck Wijchen
De vorige zevende editie van Emporium Festival was ruim van tevoren uitverkocht en de gelukkige bezoekers weten waarom. Emporium is van 4 podia en een leuk decor uitgegroeid tot een van de toonaangevende kwaliteitsfestivals met maarliefst 8 stages en een altijd tot in detail uitgewerkt thema. Wat zal dit jaar het thema worden?
Emporium is er voor de achtste editie op tijd bij met de kaartverkoop met een speciale actieweek op Radio 538. Tot en met 5 december middernacht zijn de eerste Emporium kaarten deze week met tien euro korting voor € 43,- (ex fee) online te koop op de 538 ticketshop. Daarna zijn vanaf dinsdag 6 december de Emporium kaarten online en bij de winkels van Primera te koop voor € 53,- (ex fee, incl. 19% btw).
Klik HIER voor de ticketshop. Check Facebook voor het laatste nieuws.

Dreamfields Festival – 7 juli 2012 – Rhederlaag bij Arnhem
Wow… wat een geweldige eerste editie was dat! Het weer was uiteraard prachtig en de sfeer was optimaal. De intieme setting van Dreamfields Festival zal worden behouden in 2012 en organisator Matrixx zal er alles aan doen om er komend jaar een nog dikker festival van te maken.
In tegenstelling tot eerdere berichten vindt Dreamfields Festival niet op 30 juni maar op zaterdag 7 juli plaats. Reden voor deze verplaatsing is een akkoord met het plaatselijke feest Giesbeach. Dit culturele festijn heeft in goed overleg van datum geruild, zodat Dreamfields Festival rond dezelfde datum blijft als vorig jaar.
Houd Facebook in de gaten voor scoops en de eerste namen.

Matrixx at the Park – 14 t/m 20 juli 2012 – Hunnerpark Nijmegen
Natuurlijk is het grootste gratis festival van Nederland komend jaar weer terug tijdens de Nijmeegse Vierdaagse. Matrixx at the Park is de belangrijkste publikestrekker van de Zomerfeesten. Zeven dagen lang kunnen jong en oud hun danshart ophalen in het sprookjesachtige Hunnerpark te Nijmegen.

Zet deze data dus nu in je agenda en zorg dat je erbij bent. Voor meer informatie ga je naar:
www.matrixx.nl / www.emporium.nl / www.dreamfields.nlVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 02-12-2011 om 14:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook