Matrixx presenteert 10 Years Anniversary feesten, 5 weken lang

In oktober bestaat de Nijmeegse club Matrixx al weer tien jaar. Dat betekent:  10 jaar nationale en internationale top DJ’s, 10 jaar mooie concepten, 10 jaar diverse landelijke awards en in 10 jaar meer dan 1,5 miljoen enthousiaste clubbezoekers. Kortom Matrixx behoort al 10 jaar lang tot de top van de Nederlandse clubscene. Een decennium Matrixx moet natuurlijk flink  gevierd worden. Dat gaat Matrixx maar liefst vijf weken achter elkaar doen met vijf verschillende jubileum evenementen. Te beginnen op  zaterdag 22 oktober met niemand minder dan Armin van Buuren.

XX10Y I – XXclusive Armin van Buuren – 22 okt 2011 –
De festiviteiten rondom Matrixx 10 Years Anniversary kan eigenlijk maar door één DJ geopend worden. Hij was aanwezig op de openingsavond eind 2001 en is inmiddels uitgegroeid tot ’s werelds beste DJ. Armin van Buuren zal deze avond terugkeren in de Matrixx voor een speciaal optreden. In 10 jaar tijd heeft Matrixx verschillende resident DJ’s uit zien groeien tot bekende en alom gewaardeerde artiesten. Naast Armin zullen daarom ook Jochen Miller en Marc Simz aanwezig zijn. De avond wordt geopend door nieuw talent Renvo, die onlangs de SEAT Next DJ Contest wist te winnen.

Tickets voor XXclusive Armin van Buuren kosten € 32,50 (ex fee) in de voorverkoop. Let op: de ticketverkoop gaat bijzonder hard. Wil jij deze unieke avond als VIP meemaken met champagne, oesters, fingerfood en het beste uitzicht vanaf VIP-deck? Bestel dan een VIP-ticket voor €75,-.

XX10Y II –  80’S & 90’S NOW! met Ray & Anita -  29 okt 2011 -
Eén van meest succesvolle concepten uit de begintijd van 10 jaar Matrixx is zonder twijfel Let’s Go Disco. Heerlijk dansen op muziek van vroeger heeft het altijd goed gedaan. Dat bewijst ook het huidige succes van 90’S NOW!, waarbij alle hits van de jaren ’90 voorbij komen. Op 29 oktober combineert Matrixx deze twee concepten met een 80’S & 90’S NOW! avond. Het hoogtepunt van de avond is zonder twijfel het optreden van het 2 Unlimited duo Ray & Anita. Daarnaast zal DJ J-Flava zorg dragen voor een heerlijke 80’S set en knalt 90’S NOW! het dak eraf met de lekkerste 90’S hits.

Tickets voor 80’S & 90’S NOW! zijn verkrijgbaar via www.matrixx.nl en bij iedere Primera winkel voor € 17,- (ex fee).

XX10Y III – Exxellent – 5 nov 2011
Één van ’s lands bekendste house concepten vindt haar oorsprong in de Matrixx. Exxellent staat altijd garant voor een heerlijke sfeer, veel entertainment, vette licht- en LED-shows, hippe mensen en de beste house. Om het tienjarig bestaan van Matrix goed te vieren is er een dikke line-up samengesteld waarvan de echte houseliefhebbers zullen smullen. Zo zal één van Nederlands grootste house DJ’s Laidback Luke samen met  Roog, Shermanology, Lucien Foort, Billy the Klit en Indiana deze avond vullen met de lekkerste housebeats. Dit alles wordt begeleid door MC Gee.

Tickets voor deze Matrixx 10 Years editie van Exxellent zijn vanaf nu verkrijgbaar via www.matrixx.nl en bij iedere Primera winkel voor € 15,- (ex fee).

XX10Y IV – XXlerator – 12 nov 2011
Het bekendste, populairste en langstlopende  hardstyle clubconcept van Nederland mag XXlerator natuurlijk niet ontbreken bij deze jubileumviering. Voor deze avond heeft Matrixx de openingstijden verruimd naar een speciale 10 uur durende XXlerator avond. Deze editie gaat XXlerator ‘over the top’ met een extreem dikke line-up. Matrixx heeft 6 labels uitgenodigd om te laten zien wat zij in huis hebben. Dit heeft geresulteerd in een line-up met meer dan 30 artiesten, waaronder 3 live-acts. Daar kun je een compleet festival mee vullen, maar Matrixx vult er eenmalig een unieke avond mee. De volgende labels hebben een eigen plekje op deze avond:

Scantraxx & A2 Records: Deze twee labels zullen samen een uitgebreide showcase geven met een mengeling van beide artiesten.

Fusion’s Finest: De helden van het label Fusion Records zullen gezamenlijk achter de decks plaats nemen om je keihard omver te blazen.

Masters Elite: Deze unieke performance met artiesten van het Masters of Hardcore Records label zullen verantwoordelijk zijn voor de laatste beats van deze avond.

Dirty Workz: Hét gezicht van dit label neemt 2 van zijn meest getalenteerde acts mee naar deze bijzondere avond.

Theracords Allstars: De mannen van het dikke beukwerk bereiden speciaal voor deze nacht een unieke act voor met de bekendste Theracords artiesten.

De volledige line-up wordt rond 22 september bekend gemaakt. Weet je nu al dat je hierbij móet zijn? Bestel dan vanaf nu je kaarten via www.matrixx.nl of sluit achteraan in de rij bij de Primera winkel. Tickets kosten €25,- (ex fee).

XX10Y V – Pure Pressure met Ginuwine – 19 nov 2011 –
Als één van de nieuwste concepten in de Matrixx is Pure Pressure uitgegroeid tot een vaste waarde. De mengeling van R&B, hiphop, eclectic house en classics vormt een gouden combinatie waarbij de dansvloer altijd vol staat. Het hoogtepunt van deze avonden zijn altijd de exclusieve optredens van bekende Amerikaanse R&B of hiphop artiesten van vroeger of nu. Voor de 10 Years Anniversary van de Matrixx komt zanger Ginuwine een spetterend optreden geven. Hij scoorde grote hits met songs als ‘Pony’, ‘When Doves Cry’ en ‘Same Ol’G’.

Tickets voor Pure Pressure met Ginuwine kosten € 20,- (ex fee) via www.matrixx.nl en bij iedere Primera winkel. Wil je deze avond ook als ultra VIP meemaken? Mail dan naar [email protected] voor beschikbaarheid en prijzen.

Samen met jullie is Matrixx klaar voor een geweldige jubileummaand en nog  minstens 10 jaar feesten!

We All Are Matrixx!Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 08-09-2011 om 14:10 door Jor-D | Translate:

Reacties (8)

Plaats reactie
MCgatal 08-09-2011 @ 15:13:37

Die xxlerator moet tog wel 1 van de beste ooit worden (l)
kan er jammer genoeg neit bij zijn.

Roan 08-09-2011 @ 15:22:37

Jeetje, 30 artiesten in 10 uur? Gekkenhuis!
Helaas op die datum al op I Love Techno. ^^

patrickjeb 08-09-2011 @ 16:50:20

Ik ben aanwezig! :D
1e keer Matrixx haha :P

Snor 09-09-2011 @ 10:03:45

Ben 1x eerder XXLerator geweest en dat was best een bruut feest, deze moet ik zeker meepakken, ook al is t aan de andere kant van het land ^_^

SvenN_ 09-09-2011 @ 11:25:41

Beetje jammer dat ze voor Armin 32,50 vragen terwijl hij een dag van te voren op ADE staat te draaien samen met W&W, BT en Sunlounger (Roger Shah) voor 5 euro minder en een dikkere show.

Verder Sowieso erbij @ XXlerator, dat moet wel een dikke line up worden met het beste van al die labels.

Stefanoviic 10-09-2011 @ 11:49:37

Jaa dit wordt sowieso aanwezig bij XX ben alleen bang dat het echt te druk gaat worden zoals gewoonlijk :S

ceekah 14-09-2011 @ 15:37:34

@stefanoviic vorige xxlerator was niet druk hoor!

iSenSe` 15-09-2011 @ 08:49:23

xxl raw wordt mijn eerste uitstapje naar de matrixx.
hoop op idd minimaal 2 tegeltjes ruimte.. :P
mja als je die berichten altijd leest!

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook