Meer info Q-BASE 2008

De 5de van Q-BASE zal op 30 augustus van dit jaar plaatsvinden. Opnieuw bieden de bunkers en hangars op het terrein van het militaire vliegveld te Weeze, vlak over de grens in Duitsland, onderdak aan dit specialistische concept. Verscholen in de bossen zal hier een onheilspellende underground wereld ontstaan waar de bezoekers zestien uur lang deel van kunnen uitmaken. Vanaf 16.00u in de middag op weg naar een duistere nacht, tot om 08.00u ‘s ochtends het licht door de bomen zal schijnen en het opnieuw aftellen wordt tot de volgende editie.

In de grote hangar zal de absolute elite uit de binnen- en buitenlandse hardstyle DJ’s hier laten horen wat ze waard zijn. Op de open air stage vind je een opbouw binnen de harder stijlen van Q-dance. Liefhebbers van oude en nieuwe Italian hardstyle komen de hele nacht aan hun trekken bij Movenimento Italiano in area 03 en overdag zwaait Dutch Master Works hier de scepter.

Hardcore zal ook weer in ruime mate vertegenwoordigd zijn op Q-BASE. Dit jaar zijn het de jongens van Cyndium die met Pandemonium VS Paradox overdag in area 04 de oude, rauwe en duistere early hardcoresound over het terrein laten schallen en na het vallen van de nacht gooit Enzyme Records hier de versnelling nog een tandje hoger. Degenen die overdag liever voor een nieuwer geluid gaan kunnen terecht in area 08 bij The Third Movement. Het industriële geweld gaat ook in de nacht door als Outside Agency met hun Genosha Recordings de bunker betrekt.

Q-base 2008

De technofreaks krijgen het druk.. In area 05 zal 12 uur lang bij Djax Up Beats hun favoriete muziekstijl te horen zijn. Maar ook in area 10, waar de hardere varianten hardtechno en schranz in de vorm van Audio Assault en Artillery Records de muren zullen doen trillen. Daarnaast zijn er nog de Gasten Zonder Grenzen, die dit jaar de 11e area muzikaal voor hun rekening nemen, waar de hele dag en nacht minimal en techno gebracht gaat worden.

Liefhebbers van frenchtek en belgian beats kunnen overdag los in area 07 bij Zoo Records & Dirty Workz en ‘s nachts bij Square Beats. En uiteraard wordt ook UK harddance en hardtrance niet vergeten: area 09 zal dag & nacht bezet worden door Bionic. In area 06 is het Marcel Woods die overdag met zijn label Musical Madness invulling geeft en ’s nachts neemt Riot! In London het over.

De totale line-up is natuurlijk binnenkort terug te vinden op Q-dance.nl

Kaarten voor Q-BASE kosten 43,50 (ex fee) en zijn vanaf zaterdag 31 mei te koop via TicketOnline.nl.

Event Travel organiseert busreizen naar Weeze vanuit heel Nederland. Kijk voor meer info op eventtravel.nl.Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 28-05-2008 om 20:57 door Jor-D | Translate:

Reacties (1)

Plaats reactie
Sebas 16-08-2008 @ 17:36:42

hoeveel mensen worden er dit jaar verwachten of laat ik het anders zeggen hoeveel kaarten zijn er maximaal dit jaar voor het feest Q-BASE 2008

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook