Meer info The Qontinent Festival 2008

Op zaterdag 9 augustus organiseert Q-dance de eerste editie van The Qontinent. Dit festival zal plaatsvinden te Wachtebeke nabij Gent, om precies te zijn op een prachtig eiland te midden van het recreatieterrein Puyenbroeck.

Q-dance is trots om naast events als Defqon.1 (Nederland) en Q-BASE (Duitsland) met The Qontinent in België voor het eerst een outdoor festival uitsluitend gericht op de harde stijlen neer te zetten.
Op het dagfestival zullen vier areas te vinden zijn: hardstyle, hardcore, jump/tekstyle en voor het eerst een “bring your own records” stage. Hoe je hiermee zelf op The Qontinent zou kunnen draaien wordt later bekend gemaakt.

The Qontinent

Het verloren continent opent om 12 uur z’n deuren en gaat door tot 12 uur ‘s nachts. In aankondigingen als deze hoor je vaak dat alles uit de kast wordt getrokken op gebied van geluid, decor, show en line-up etc.
Bij Q-dance weet je dat alles op het allerhoogste niveau is. Q-dance zal er alles aan doen om er een onvergetelijke dag van te maken.

De line-up is bekend en kun je hier bekijken. Op de website kun je tevens meer informatie over het terrein en het festival terugvinden.

Kaarten zijn vanaf woensdag 21 mei 10:00 uur te koop. In België via de Free Record Shop, FNAC, Teleticketservice, Brooklyn en Toff Music en wereldwijd kun je terecht op TicketOnline.
Busreizen vanuit België worden door EventArea.be georganiseerd, busreizen vanuit Nederland door Event Travel.Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 20-05-2008 om 16:48 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook