Megabase Outdoor presents Digital Punk – Unleashed

Megabase, hét Hardstyle concept van High Energy Events, bestaat zes jaar en dat gaan ze vieren! Na zes jaar één van de hoofdpodia te zijn geweest op Fusion of Dance en andere festivals krijgt Megabase nu zijn eigen outdoor festival en wel op zaterdag 24 mei 2014!

Op 24 mei zal er geschiedenis geschreven gaan worden in Zwolle, Megabase Outdoor is namelijk het allereerste hardstyle evenement wat in Park de wezenlanden georganiseerd gaat worden. Naast het grootste bevrijdingsfestival van Nederland krijgt dit park aan de rand van het centrum van Zwolle er vanaf 2014 dus ook een dik hardstyle evenement bij.

Line-up Release
Speciaal voor deze kick-off editie heeft de organisatie iets unieks weten te regelen; Megabase Outdoor presents Digital Punk – Unleashed! Met de dikste Megabase line-up ooit, waarin Digital Punk één van de hoofdrollen heeft, gaat de organisatie in samenwerking met Scantraxx werkelijk alles uit de kast halen om er een onvergetelijke editie van te maken! Verwacht unieke battles en live-acts met de grootste namen uit de raw/hardstyle scene!

Early Bird Weekend
Alleen op zaterdag 25 januari en zondag 26 januari kan er een early bird ticket gekocht worden, hier zit géén limiet op! Een speciale editie vraagt natuurlijk ook om een speciale prijs. early bird tickets kosten dan ook maar €20 ex. fee. en alsof dat nog niet genoeg is, maken Scantraxx en High Energy Events nog vóór het early bird Weekend de gehele line-up bekend. Zet het weekend van 25/26 januari in je agenda en scoor die tickets met korting!

www.megabase.nl | www.scantraxx.com | www.highenergyevents.nl

 Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 30-12-2013 om 19:31 door Khadber | Translate:

Reacties (1)

Plaats reactie
Spitta 07-01-2014 @ 13:25:27

Heel erg benieuwd naar de LU, waarschijnlijk keuze maken tussen Wildness en Megabase..

Maar aangezien het een combi is met Unleashed.. heb ik hier wel vertrouwen in!!

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook