Megawatt 26 Februari 2010: De line-up

Het leek er even op dat één van Haarlems hardste clubtradities, Megawatt, niet meer terug zou komen in de agenda van Partyflock maar toch mag ook jij als hardstyle-liefhebber in hart en nieren weer aftellen naar vrijdagavond 26 februari…

MegaWatt
Een nieuw seizoen, een nieuwe huisstijl en flink wat verbeteringen in het geluidssysteem van 023… We weten niet hoe het bij jou zit, maar wij hebben enorm veel zin in deze nieuwe editie van MegaWatt met een splinternieuwe geluidsinstallatie van het gerenommeerde audiomerk Funktion ONE, hét merk bekend van de grote events!

Je leest het goed; in de afgelopen weken is hard gewerkt en rekening gehouden met de vele klachten die binnenkwamen over ons oude geluidssysteem dat werkelijk waardeloos functioneerde. MegaWatt zal het eerste vrijdagavond-event zijn waarbij onze nieuwe pareltjes volledig open zullen gaan, bereid je dus voor op een 6 uur durend oorgasme en geef je voeten en Nike Air Maxjes ook wat rust!

Headhunterz
Deze DJ/Producer heeft eigenlijk geen introductie meer nodig. Events als Defqon.1 Festival, BLACK, Decibel en binnenkort zijn eigen event, X-Qlusive geven toch wel aan dat deze 24-jarige producer die dagelijks door het leven gaat als Willem Rebergen veel in zijn mars heeft, the power of the mind! Niet alleen als DJ, maar ook als producer van tracks als The Summer of Hardstyle, Forever az One, Just Say My Name en de mashup voor het S.a.i.f.a.m. label zijn zomaar wat platen uit het verleden die flink wat dansvloeren op en neer hebben laten gaan. Of er op 26 februari platen uit the future voorbij zullen komen? Dat weet alleen Headhunterz zelf, voorgaande edities van MegaWatt hebben al bewezen dat Headhunterz veel Haarlemse fans heeft, dus wie weet!

Heb je dus geen kaartje weten te bemachtigen voor het keihard uitverkochte X-Qlusive? Niet getreurd, een maandje later staat deze turntable-genius in de mooiste stad van de provincie!

Abyss & Judge
Wie goed op de flyer gelet heeft, zou één van de twee heren moeten herkennen… Vrijdagavond 12 augustus 1995… Nee? Tijdens de Haarlem Fridays van deze avond stond Justin Putuhena, nu bekend als Judge uit het eerdergenoemde duo ook al achter onze CDJ-1000′s! Abyss & Judge, bekend van o.a. de aanstekelijke knaller Rapture, staan ook achter de decks op 26 februari om Haarlem te laten horen dat ze sinds 1995, the past dus, niet stil gezeten hebben en graag vooruit kijken naar… FUTURE SOUNDS!

Shadowphaxx
Het vissersdorpje Volendam brengt niet alleen maar narigheid onder de namen Nick & Simon, de 3J’s en MC Gerda Smit, maar ook keiharde beats van de altijd vrolijke Michael Buter, beter bekend als Shadowphaxx! Deze winnaar van Q-dance’s talentenjacht zal op vrijdagavond 26 februari voor alweer de vierde keer achter onze decks te vinden zijn, de doorgewinterde fans weten waarom!

Toyax & Zwan
Niet alleen Volendam heeft helden, Toyax en Zwan bewijzen dat Haarlem wel degelijk hardstyletalent in huis heeft. De frisse hardtrance geörienteerde sounds van Toyax gecombineerd met de snoeiharde hardstyle beats van Zwan zullen wel degelijk een heerlijke opwarmer voor dit geweldige avondje worden…

Ticketsales
Al ver voordat dit promobericht geschreven was, bereikten al veel positieve reacties over Haarlem’s enige hardstyle event ons adres. We raden je dan ook aan om tijdig je tickets te bestellen, de schade bedraagt slechts €10 in de voorverkoop en voor dat geld hoef je niet eens de deur uit om je ticket te bestellen! Je ticket bestel je gewoon via Paylogic, de veilige en snelle oplossing voor al je 023-tickets! Geen toegang tot internetbankieren? Ren dan even naar Primera en scoor daar je voorverkoopticket à €10. Kaarten aan de deur zullen voor €15 over de toonbank gaan.

Megawatt 02-2010Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 20-01-2010 om 10:39 door Khadber | Translate:

Reacties (8)

Plaats reactie
sam 20-01-2010 @ 13:09:11

kijk eens op de flyer:

sinds wanneer heeft headhunterz The Summer Of Hardstyle geproduceerd?

Appel 20-01-2010 @ 13:19:29

The Summer of Hardstyle is van Proppy & Heady

Voor wat zou die Heady toch staan… ;)

blik 20-01-2010 @ 14:17:51

@appel
nee toch? het kwam toch van angerfist?

The Hardstyler-1994 20-01-2010 @ 14:31:43

sorry maar
zwan >.<

HardStyleForLive 20-01-2010 @ 15:12:48

proppy & heady zijn the prophet en headhunterz !

of te wel het nummer is geproduceert door deze twee Klappers uit de Hardstyle scene simpel zat lijkt me toch ;)

Tom 20-01-2010 @ 17:55:49

@HardStyleForLive
Sommige noemen het klappers uit de hardstyle, andere noemen het vergane glorie en overhyped bubblegum hardstyle…

Trouwens, alleen in Duitsland schrijven ze zelfstandige naamwoorden met een hoofdletter ;)

HardStyleForLive 20-01-2010 @ 18:55:28

@Tom

tja dat is jouw mening!

ennuhh die twee woorden die ik met hoofdletters schreef drukken power uit capisch! ;)

Mystic Dummy 22-01-2010 @ 01:31:13

@ the hardtyler-1994

dat zijn de residents, dus die staan er altijd

ik ben er zeker weer te vinden :)

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook