MegaWatt Festival 2014: meer dan 50 artiesten, 5 area’s, 1 beleving

Waar iedereen druk bezig is met het uitpakken of juist inpakken van cadeaus voor de feestdagen, is High Energy Events druk bezig met de laatste voorbereidingen voor MegaWatt Festival. MegaWatt Festival gaat jou als bezoeker echt flink in de watten leggen op 21 december in de IJsselhallen in Zwolle! Verwacht dan ook een compleet omgetoverde locatie met dikke area’s, vette licht- en lasershows, loepzuiver, maar vooral goed geluid en dat in combinatie met de beste artiesten van dit moment! De perfecte gelegenheid om een bewogen jaar als 2013 in stijl af te sluiten!

Trailer:
YouTube Preview Image

Op 21 december staan artiesten als Yellow Claw, Pet Duo, La Fuente, Crypsis LIVE, Adaro, Dr. Rude, Bass-D en The Outside Agency op het programma. Dit is slechts een kleine greep uit de complete line-up van MegaWatt Festival. Er komen namelijk maar liefst méér dan 50 artiesten, verdeeld over 5 verschillende area’s. Heb jij de line-up voor MegaWatt Festival nog niet gezien? Check hem hier! Benieuwd naar de time-table? Deze wordt op maandag 16 december online gepubliceerd.

Laad jezelf alvast op met één van de promomixen die verschillende artiesten, speciaal voor MegaWatt Festival, hebben geproduceerd. High Energy Events heeft deze promomixen allemaal geüpload in haar Soundcloud kanaal waar jij ze gemakkelijk en snel kunt beluisteren: www.soundcloud.com/highenergyeventsnl

Lastminute Tickets
Nog geen tickets? Koop deze nog snel voor €39.50 excl. fee via www.megawattfestival.com of bij één van de 450 aangesloten Primera winkels in Nederland. De minimumleeftijd voor MegaWatt Festival is 18 jaar. Kijk voor meer informatie, locatiegegevens, vevoer en overige handige tips op www.megawattfestival.com. Wil jij met de bus komen? Check dan de website van Event Travel: www.eventtravel.nl. Social media freak? Blijf op de hoogte via Facebook en Twitter!

Be part of a new energetic indoor dance experience: MegaWatt Festival
21 december 2013 – Ijsselhallen ZwolleVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 09-12-2013 om 00:12 door Jor-D | Translate:

Reacties (1)

Plaats reactie
Spitta 11-12-2013 @ 16:25:27

Als zondag het voetbal doorgaat (grote kans) dan zeker weer aanwezig!! 4e keer op rij dan.. elk jaar IMO een vooruitgang!! Dikke lijn omhoog in Megabase!! :)

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook