Mindset Outdoor 2013: Timetable en laatste info

Over twee weken staat in het zuiden des lands carnaval weer voor de deur! Overal in de regio Midden-Brabant rijden er carnavalswagens bomvol geluid en verlichting rond. Overdag worden er optochten aangedaan door de carnavalsgroepen. Maar wat te doen na deze optochten? JUIST, een mega hardstyle-carnavalsfeest geven met zijn allen!

De groepen uit de regio verzamelen zich op een groot terrein rondom het podium. De wagens worden gepositioneerd, alle boxen en verlichting worden aan elkaar gekoppeld en dan kan het spektakel beginnen! Al deze carnavalswagens, het oorverdovende geluid, dikke dj?s en 3000 verkleedde partygangers zorgen voor een uniek evenement met een geweldige sfeer.

Het eerste uur zal het publiek opgewarmd worden door de beste carnavalshits van het jaar. Hierna zullen we de Australische DJ Audiofreq eens laten ervaren wat hardstyle-carnaval in Nederland is! Vervolgens zullen Frontliner en Frequencerz er nog een schepje bovenop doen en alle wagens op het terrein laten trillen! Neemt uw oordoppen mee.
Voor diegene die er nog niet genoeg van kunnen krijgen deze dag wordt er binnen in Partyboerderij ?t Draaiboompje het feest voortgezet met de Mindset Outdoor Afterparty!

Timetable Mindset Outdoor:
17:00-18:00 DJ Tommy Santo (Carnavalesk)
18:00-19:00 Audiofreq
19:00-20:00 Frontliner
20:00-21:00 Frequencerz
Host: MC Villain

Timetable Mindset Outdoor Afterparty:
21:00-22:00 Authentic
22:00-23:00 Reactiv
23:00-00:30 The Darkraver
Host: MC Villain

Tickets
Tickets voor Mindset Outdoor zijn slechts ?5,-  en zijn verkrijgbaar bij een drietal voorverkoopadressen. Deze voorverkoopadressen zijn terug te vinden op de website www.mindsetfestival.nl

Er zijn geen tickets meer verkrijgbaar voor de Mindset Outdoor Afterparty.

Legitimatie
De minimumleeftijd is 16 jaar. Legitimatie is verplicht, ongeacht uiterlijk of leeftijd. Vergeet je legitimatiebewijs dus niet. Geldige legitimatiebewijzen zijn een identiteitskaart, paspoort of rijbewijs. Geen legitimatie is geen toegang.

Kledingvoorschrift
Uiteraard is iedereen met carnaval verkleed. Dit verwachten wij dus ook van al onze bezoekers!

Eten en drinken
Tijdens het evenement zijn er genoeg eet- en drinkgelegenheden. Eigen drank en voedsel meenemen is niet toegestaan.

Locatie
Mindset Outdoor 2013 zal plaatsvinden op het evenemententerrein aan de Oirschotseweg te Moergestel. Wanneer je als bezoeker met de auto komt is het raadzaam om in je navigatie de locatie Heiligenboom, Moergestel in te voeren. Zo wordt je op de beste manier naar het festivalterrein geleid.

Openbaar vervoer
Mindset Outdoor 2013 is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Zo is er een bushalte naast het evenemententerrein waar ieder uur bussen stoppen. Vanuit Tilburg en Best is dit lijnbus 141.Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 26-01-2013 om 12:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook