Moon Star Events gaat met Destination X een stap verder

Op zaterdag 28 januari zal de eerste editie van Destination X plaatsvinden in De Leeren Lampe te Raalte. Destination X word georganiseerd door Moon Star Events in samenwerking met De Leeren Lampe.

Moon Star Events staat bekend om hun evenementen waarbij zij nieuw en opkomend dj talent de kans geven om hun kunsten aan het publiek ten gehore te brengen. Zij zijn immers de toekomst van de muziek industrie. Nadat inmiddels Turning Point, Final Resolution en Unforgiven goed van de grond zijn gekomen. En daaruit bleek dat er meer dan voldoende animo is voor dj talent. En vanuit de bezoekers ook positieve en goede reacties komen betreft deze visie. Gaat Moon Star Events met het concept Destination X een stap verder.

Op Destination X presenteert Moon Star Events 3 talentvolle dj`s die inmiddels al op wat grotere evenementen hebben bewezen dat zij zeer zeker talent zijn voor de toekomst. En veel potentie en talent hebben om het in de toekomst nog ver te kunnen schoppen.

Moon Star Events en De leeren Lampe stellen graag de 3 geselecteerde hardstyle dj`s, voor deze eerste editie van Destination X aan jullie voor.

Tartaros
In 2011 presenteerde The Magic Show 1 van hun toekomstige sterren. Tartaros heeft bewezen dat hij 1 van de meest getalenteerde artiesten is die de harddance scene heeft gezien in jaren.

Met een unieke stijl en een aanzienlijke hoeveelheid hits, veroverde hij de internationale dansvloeren. Toonaangevende hardstyle artiesten, zoals B-Front, Crypsis en Frequencerz, spreken vol lof over dit jonge produceer talent. Tartaros tracks zijn afgespeeld op vrijwel elk groot festival zoals Defqon, Nature One, Q-base en Decibel.

Met succesvolle optredens op het hoofdpodium van WISH Outdoor en The Qontinent, heeft hij aangetoond aan duizenden mensen waartoe hij in staat is. Tartaros zijn eerste solo release, The Dark Age EP, zal worden uitgebracht op The Magic Show Records. Door met veel producties van hoge kwaliteit te komen is hij een van de belangrijkste artiesten op dit platenlabel.

Tartaros weet het publiek te verrassen met eigen producties en onvoorspelbare optredens.

Deetox
Diana Zwerwer aka Deetox begon haar carrière in 2010. In slechts één jaar tijd heeft ze een indrukwekkend aantal van bijna veertig optredens gehad met als absolute uitschieters Ground Zero Festival, Indicator en Beatbusters. Met haar enthousiaste performance en strakke dj skills, zet ze keer op keer weer een verrassende set neer. Dit doet ze met haar eigen soort hardstyle: hard, rauw en niet in hokjes te plaatsen.

Naast dj-en produceert Diana ook zelf muziek. Haar eerste release “Silly Games”, een samenwerking met Dj Thera, kwam uit in april 2011 op het Theracords label. Vervolgens maakte ze een officiële remix van “Used & Abused” voor de bekende Nederlandse act The Party Animals. Begin 2012 komt er een nieuwe solo release aan waarvan de eerste track “Still Here” zich al op de internationale dansvloeren aan het bewijzen is. Het mag duidelijk zijn: Deetox is hard op weg om Nederlands meest veelzijdige en getalenteerde vrouwelijke hardstyle artiest te worden!

Dymonic
Dominic Brusse is een jonge talentvolle dj, die sinds 2010 zijn passie voor hardstyle muziek ten gehore brengt als dj Dymonic. De stijl van Dymonic is niet in een hokje te plaatsen en verrast mening publiek door dj sets te draaien waarbij het onverwachte mogelijk blijkt. Hij heeft inmiddels zijn kunsten ten gehore mogen op brengen op o.a. Dangerouzmind, SuperBash en Oldschool Madness.Dit talent is inmiddels ook aan de slag gegaan om zijn eigen producties te produceren waarbij het geluid van Dymonic terug zal keren in zijn tracks. Dymonic dj sets staan garant voor een verrassend set waarbij een unieke platenkeuze en enthousiasme zijn optredens compleet maakt.

Host van de avond
De host van deze eerste editie van Destination X. Is de talent volle Mc Shizzler.
Dit jonge talent heeft zich inmiddels bewezen op de grotere Festivals in Nederland waaronder Defqon.1, WiSH Outdoor en Reset.

Dat hardstyle in Raalte en omstreken leeft blijkt uit de vele evenementen die in Raalte en omstreken georganiseerd worden voor deze doelgroep. Ook in De Leeren Lampe word hier al het 1 en ander voor gedaan met in het verleden Bring That Beat Back en tegenwoordig Hurricane Returns.

Naast deze evenementen zijn er ook dj`s uit deze regio die in het verleden ook als talent zijn begonnen en tegenwoordig op grotere en bekendere evenementen staan. Een voorbeeld hiervan is Chain Reaction die o.a. begonnen is met draaien op Bring That Beat back in De Leeren Lampe en tegenwoordig zijn kunsten mag vertonen op o.a. Dominator, Decibel Outdoor, Syndicate en XXlerator.

Na eigen zeggen is de carrière van Chain Reaction ook in een stroomversnelling gekomen door een dj contest. Dit was de dj contest die gekoppeld was aan het evenement Reset. Ook Moon Star Events en De Leeren Lampe zullen aan Destination X een dj contest koppelen. Op Destination X zal 1 plaats beschikbaar zijn voor dj talent uit de regio Salland.

Meer informatie betreft Destination X of de dj contest kan je vinden op www.moonstarevents.nl en www.deleerenlampe.nlVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 19-11-2011 om 16:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (4)

Plaats reactie
Intervention 20-11-2011 @ 19:02:21

mooi dichtbij dus ga zeker ff kijkje nemen :)

moonstarevents 20-11-2011 @ 20:17:38
Nuracore 22-11-2011 @ 17:06:31

dat word setje opnemen :)

moonstarevents 03-01-2012 @ 17:32:13

De winnaar voor Destination X in De Leeren Lampe in Raalte is bekend!
Proto Bytez zal op 28 januari deze hardstyle avond die plaats gaat vinden in de theaterzaal openen. Wij willen hun ook feliciteren met het winnen van deze contest.

En willen daarnaast ook alle deelnemers bedanken voor het meedoen aan deze contest. Jullie hebben het ons niet makkelijk gemaakt want het niveau lag zeer hoog.

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook