Moon Star Events & Hardest Dreams maken battles en laatste info voor Unforgiven bekend

Met als de Turning Point en Final Resolution feesten van Moon Star Events en KimSize’s birtyday party van Hardest Dreams komen Moon Star Events en Hardest Dreams samen met het nieuwe concept genaamd Unforgiven! Samen delen de organisatie de visie ‘ ook beginnende dj’s een kans moeten hebben.’

Unforgiven – The battle edition
Met als sub concept ‘the battle edition’ gaan de twee organisaties keihard van start op 16 september in Pand 3 te Deventer. Dit wil natuurlijk ook zeggen dat zij hard hun best gaan doen om het concept Unforgiven een vervolg te geven.

Online dj contest
Via een online dj contest op partyflock hebben Moon Star Events en Hardest Dreams hun line up samen gesteld. Uit meer dan 60 demo’s hebben Moon Star Events en Hardest Dreams moeten kiezen. Met de contest waren de voorwaarden dat de dj’s een 30 minuten demo in moesten sturen met als muziek style van hardstyle naar hardcore en van raw harstyle naar uk hardcore en minder dan 85 boekingen hebben op partyflock. Hierbij kunnen Moon Star Events en Hardest Dreams met trots mededelen dat dankzij de online demo contest er super veel en gave demo’s binnen zijn gekomen. Wel was het lastig voor Moon Star Events en Hardest Dreams om te kiezen. Maar Moon Star Events en Hardest Dreams zijn er uit gekomen! Omdat het een battle editie is, is het vanzelfsprekend dat er als duo gedraaid gaat worden op Unforgiven.

De uitgekozen dj’s voor Unforgiven – The battle edition zijn : Carnegie, D’Cepticon, Defiant, Repix , SiweZ, Instant Frequency, The Unnamed en Xerenetox.

‘The battles’ en timetable
20.00 – 21.15: Xerenetox vs Instant Frequency
21.15 – 22.30: Carnegie vs D’Cepticon
22.30 – 23.30: Repix vs The Unnamed
23.30 – 00.30: Defiant vs SiweZ
Hosted by the one en only MC Shizzler

Pand 3
Bekend terrein voor Moon Star Events en Hardest Dreams. En natuurlijk gaan hun met Unforgiven van start in Pand 3. Bier voor een euro, gratis entree! Wat wil je nog meer. Dus heb je 16 september niets te doen? Kom naar Pand 3 aan de Welle in Deventer!

Informatie:
Voor meer informatie op www.moonstarevents.nl en www.hardest-dreams.ibloxs.nl.Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 30-08-2011 om 12:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (1)

Plaats reactie
DJ Drake-D 30-08-2011 @ 17:24:27

Good Luck Guyz! ;)

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook