Moonstar events en Hardest Dreams komen samen met een nieuw concept

Nu Moon Star Events beetje bij beetje bekender word met hun concepten met hun visie voor nieuw en opkomend dj talent, komt Moon Star Events samen met Hardest Dreams met een nieuw concept. Dit concept genaamd Unforgiven, zal garant staan voor een avond waarbij dj talent de kans krijgt die ze verdienen.

Zowel Moon Star Events als Hardest Dreams delen de visie, dat talent een kans verdient. Zij zijn inmiddels de toekomst van de music-scene. Het concept Unforgiven zal garant staan voor een avond vol hardstyle en hardcore.

De meeste mensen die dit lezen zullen denken van wat hier vernieuwend aan is, omdat op zowel Turning Point als op Final Resolution ook de plek is waar dit talent die kans krijgt. Unforgiven is vernieuwend omdat bij elke editie van Unforgiven een andere ingeving van de avond word gegeven.
Daarom is ook besloten dat de eerste editie van Unforgiven een battle editie zal worden.

Moon Star Events en Hardest Dreams zijn samen op zoek naar het talent, die denkt dat hij of zij het talent in huis heeft om samen met een ander dj talent een verrassende en unieke set kan neerzetten. Voor elk talent dat word geselecteerd, zou het tot voor kort van het begin van Unforgiven onduidelijk zijn met welk ander talent zij plaats gaan nemen achter de dj booth om samen een knallende en verrassende set gaan neerzetten.

Op het concept Unforgiven zullen er 4 dj battles plaatsvinden. Twee in het genre hardstyle en twee in het genre Hardcore.

De voorwaarde betreft deelname aan dit concept waar je als talent aan moet voldoen zijn als volgt:
- je hebt niet meer dan 85 boekingen al op je artiesten profiel staan.
- Je draait 1 van de volgende subgenres: early hardcore, oldskool, early hardstyle, hardcore, hardstyle, industrial hardcore, italian hardstyle, raw style of Uk hardcore.
- Om misverstanden te voorkomen. Moeten wij alle deelnemers wel mededelen dat wij de geselecteerde talenten alleen een paar consumpties als vergoeding kunnen geven. Dit omdat Hardest Dreams en Moon Star Events er zelf ook niks aan verdienen, en dit doen om talent een kans te geven. En niet om er zelf financieel beter van te worden

Indien je aan deze voorwaarden voldoet stuur je jouw demo inclusief tracklist onder vermelding van Unforgiven dj battle contest naar één van de mailadressen die hieronder vermeld worden en je vermeld de volgende gegevens in dit bericht:
- Naam
- Artiesten naam inclusief link naar artiesten profiel op partyflock. Indien je die niet hebt graag een verwijzing naar je persoonlijk partyflock profiel.
- Of je met cd’s draait of met vinyl.
- De demo`s mogen 30 of 45 minuten duren.

De sluitingsdatum voor deze contest is 12 augustus en de winnaars zullen op 26 augustus bekend gemaakt worden. Hou er dus rekening mee dat je uitgekozen kan worden. Hou dus 16 september vast tot dat je van ons hoort of je gekozen bent.

Waar moet ik mijn demo en gegevens heen sturen?
Nou dat is heel makkelijk draai je hardstyle stuur het dan naar [email protected] en voor hardcore mail je naar [email protected]

De Twitter hashtag voor de Unforgiven dj battle contest is #udjbc. De Twitter hashtag voor Unforgiven is #unforgiven11.

Meer informatie:
www.moonstarevents.nl en www.hardest-dreams.tk.Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 14-07-2011 om 14:02 door Jor-D | Translate:

Reacties (1)

Plaats reactie
The Skribblers 14-07-2011 @ 14:25:59

Yay! Ff een mixje opnemen dan :D

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook