Multigroove & ISP presenteren: The Haunted House

Voor het eerst sinds vele jaren slaan de makers van Multigroove, Hellraiser, Fun Factory, Digital Overdose, Ground Zero Festival, Hellbound en Imortality hun handen ineen voor een exclusief Hardcore classics rave evenement dat je niet mag missen. Op zaterdag 30 november 2013 schrijven Multigroove en ISP een nieuwe hoofdstuk in de geschiedenis met… The Haunted House.

Roemruchte tijden herleven weer in een locatie die Multigroove en ISP op het lijf geschreven is; Pand 14 op het industrieterrein Amsterdam Zuid-Oost. Gekraakt voor een periode van negen jaar en sindsdien één van de meest interessante culturele centra in Amsterdam, heeft dit imposante gebouw met zijn opvallende vorm en ronddraaiende bovenverdieping alles in zich om een feest te herbergen voor juist die organisaties die in hun gloriedagen de autoriteiten negeerden, terwijl ze de rave scene in Amsterdam ondertussen op de kaart zetten.

Op deze plaats nemen de pioniers van de Amsterdamse rave scene je mee terug naar de rebelse tijden. Tijden waarin je op zaterdagmorgen wakker werd met vlinders in je buik, wetend dat het die avond weer een avontuur worden zou. Zoekend naar de geheime locatie waar weer een onvergetelijk feest gegeven zou worden, terwijl de organisatie een kat en muisspel speelde met de politie, zodat ze zelf konden bepalen tot hoe laat in de ochtend ze door zouden knallen en hoeveel decibellen ze zouden produceren.

Vanuit die tijdsgeest komt The Haunted House tot stand, een evenement zonder verdere poespas en tierlantijnen, doordrenkt met de fun factor en goede vibes. Dus haal die kleurrijke bandana’s, fluitjes en smileys maar tevoorschijn, want dit wordt eindelijk weer eens een feest dat georganiseerd wordt met de passie van toen en alleen maar muziek met ballen. Gaat het jou er meer om hoe je eruit ziet dan hoe je je voelt… beter kom je dan niet, want The Haunted House wordt gewoon ouderwets en beestachtig feesten zoals feesten bedoeld is.

Verdeeld over drie rauwe area’s is dit de line-up:

Unexist a.k.a. Jappo
Pavo
Rheeza
Leviathan
Chosen Few
Miss Hysteria
Fierce Ruling Diva
Dano
Gino
Vox
Flamman & Abraxas
Lady Dames & Del Scorpio
Bliepertronic
Walter de Well
Mc The Intellectual Killer

EARLY BIRD TICKETS:
Early Bird tickets zijn vanaf 3 oktober verkrijgbaar bij Paylogic en in alle Primera winkels in Nederland en hoe sneller je erbij bent des te goedkoper je kaartje. De eerste Early Bird tickets gaan al voor 5 Euro over de toonbank, maar hoe langer je wacht des te dichter komt de prijs bij de 20 Euro. Hou onze website en social media in de gaten voor de laatste ticketprijs en laat je kansen niet schieten.

SHOWTIME: 23:00 – 06:00

LOCATIE: Pand 14, Muntbergweg 14, Amsterdam

MEER INFO:
Meldt je aan en blijf op de hoogte over de ticketprijs en meer:
www.facebook.com/multigroove
www.twitter.com/multigroove
www.myspace.com/multigroove
www.multigroove.hyves.nl

Of check de website voor de laatste ontwikkelingen: www.multigroove.nl.Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 06-10-2013 om 16:16 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook