Multigroove presenteert nieuw concept: Toxic City

Op 24 mei 2014 transformeert de Westerunie in een gevaarlijk laboratorium waar giftige dampen en bijtende vloeistoffen net zo aanwezig zijn als de venijnige Early beats die door de drukkende lucht vloeien. Hier komen het bekende Multigroove sfeertje, het gevoel van broederschap en de beste zonder bullshit van de hardere muziekstijlen het best tot hun recht. Dit is het hart van Toxic City.

De gevestigde orde probeerde ons te stoppen, ze probeerden ons te censureren. We waren vogelvrij verklaard, veroordeeld tot de underground om daar te dansen in de duisternis. We werden verbannen naar de verlaten buitengebieden van de stad, ravend in tunnels, kraakpanden en verlaten loodsen. Geesten bedwelmend en de lucht vervuilend met onze smerige beats. We waren als vergif in hun ogen. Maar zodra de beats bovengronds kwamen, groeide onze nalatenschap.

Het geluid van Oldschool Rave, Early Hardcore en Gabber Classics barstte uit de onderwereld veroverde hun clubs, stadions en conferentie centra. De afslag naar de vergetelheid zijn we al voorbij, het klimaat is beïnvloed en het geluid van de donder rommelt sindsdien alsmaar door. Klaar om hun bloed te laten koken en hun trommelvliezen te laten barsten, presenteert Multigroove de line-up voor Toxic City:

Line-up:
Pavo vs. Voodoo Child (all vinyl ’92 DMC set)
Promo (Hardcore Files set)
Leviathan vs. Rheeza
Ruffneck
Frantic Freak
Dano
Buzz Fuzz
Fierce Ruling Diva
Baba & Point 44 DJ Team
Neuv & Monde
MC Intellectual Killer

Early Bird Tickets:
Early Bird Tickets zijn verkrijgbaar via Paylogic en www.facebook.com/multigroove voor 15,00 Euro (excl. fee). Zorg dat je snel beslist, want wanneer de Early Bird Tickets uitverkocht zijn is de prijs voor een regulier ticket 20 Euro. Tickets aan de deur kosten 25 Euro.

Showtime: 22:00 – 05:00

Locatie: Westerunie & Westergasterras, Klönneplein 4-6, 1014 DD Amsterdam

More info:
Sluit je bij Multigroove aan en blijf up-to-date:
www.facebook.com/multigroove
www.twitter.com/multigroove
www.myspace.com/multigroove

Of check de nieuwe website voor het laatste nieuws en meer:
www.multigroove.nlVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 17-04-2014 om 15:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (1)

Plaats reactie
DutchyI 17-04-2014 @ 19:28:35

jammer dat het zo ver weg is :(

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?