Music Made Addictz: Line-up release & meer

Begonnen als een feestje voor talenten en uitgegroeid tot een organisatie die de binnenstad van Arnhem weer gaan omtoveren tot hardstyle domein.

Iedereen kent Arnhem van de feesten Qlimax en Hard Bass in het Gelredome, maar nu is de tijd aangebroken om ook de binnenstad van Arnhem om te toveren tot hardstyle domein. En hoe? Music Made Addictz Events & Club de Loft hebben besloten om het concept Music Made Addictz door te bouwen naar een groter concept en namelijk de XXL edities, waarbij naast talenten nu ook de beste & heetste headliners van het moment toegevoegd zullen worden.

De eerste XXL editie is inmiddels rond en zal plaatsvinden op donderdag 27 december 2012 in het zoals eerder genoemde Club de Loft op de korenmarkt in Arnhem. Wij van Music Made Addictz Events releasen met trots de line-up van de eerste XXL editie:

- FREQUENCERZ
- Mitta
- The Element
- Dark Chemistry
- The Nightcrawler
- DJ Contest Winner
- Hosted by: Syntax MC

En een speciaal optreden van: JOHN HARRIS wel bekend van Halo’s & Never Come Down in samenwerking met grootmeester Frontliner.

Zoals te zien is in de line-up bied Music Made Addictz nieuw talent de kans om in de line up te komen van de XXL edities, daarom is de Music Made Addictz DJ Contest in het leven geroepen. Talenten zullen zich nu wel afvragen wat nu precies de bedoeling is, bij deze:

1. Maak een HARDSTYLE demo die bestaat uit tracks tot en met het jaargang 2010.
2. Deze demo is minimaal 15 en maximaal 30 minuten.
3. Deelnemer is 18 jaar of ouder.
4. Demo wordt aangeleverd via Soundcloud of Zippyshare.
5. Vergeet niet de volgende gegevens door te sturen: naam, artiestennaam, woonplaats, leeftijd & eventuele link naar je Partyflock pagina.
6. Uiterlijke inleverdatum is: 13 december 2012.
7. Zorg dat je 27 december vrij houdt voor het geval dat wij jou uitkiezen als talent.

Dit geheel kan doorgestuurd worden naar: [email protected]

Kortom 27 december 2012 eerste editie Music Made Addictz XXL, voor maar € 5,- in Club de Loft gevestigd op Korenmarkt 29 in Arnhem. Wil je dit niet missen? Koop dan snel je ticket in de voorverkoop op de volgende link: ticketscript.com.

Voor meer informatie like of volg de Facebook & Twitter pagina.Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 02-12-2012 om 20:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook