Neilio & Clock Kid meet “Heart for Hardstyle” radioshow

De eerste Maandag van September is in aantocht. Op Maandag 3 September staat er weer een nieuwe aflevering van Heart for Hardstyle in de planning. Vorige week konden jullie luisteren naar de “Heart for Hardstyle” radiospecial met Soundcreators en Fatal inc. Deze week zullen Heart for Hard en Fear.FM alvst vooruitblikken op het Heart for Hardstyle evenement dat in de planning staat op Vrijdag 21 September 2012 in Discotheek Stuivezand te Zundert. Gedurende deze weken zullen enkele artiesten uit deze lineup uitgenodigd worden in de show. Maandag 3 September kun je luisteren naar een 2-urige show van 20:00 tot 22:00(GMT+1), waarin: “Neilio” en “Clock Kid” plaats zullen nemen achter de draaitafels.

Op Maandag 3 September staat aflevering 40 van de “h4hs”-serie op het programma. Deze avond maken Heart for Hard en FearFM, kennis met artiesten: “Neilio”. Je zult Neilio misschien kennen van zijn optredens op Bassleader, The Qontinent, Defqon 1 en de “Dirty Workz” stage op Nature One. In het tweede uur zal “Clock Kid” de show gaan verzorgen. Je kent hem misschien van zijn optredens op Defqon 1 Festival, Fusion of Dance Festival en dit weekend staat hij op Ground Zero festival.

Maandag 3 September:
H4H & Fear.fm Harder
20:00 – 21:00 Neilio
21:00 – 22:00 Clock Kid

Maandag 3 September kun je vanaf 20:00 weer luisteren naar een nieuwe aflevering van Heart for Hardstyle op www.h4h.fm en www.fear.fm. (Harder).

Mis geen enkele episode. Bekijk daarom ook de Facebook en Youtube van Heart for Hard om de gemiste uitzendingen te beluisteren. Laat een bericht achter over “Heart for Hardstyle” of je passie voor Hardstyle op de “Heart for Hard” Facebook, Twitter (tag: #h4hs). Verschillende berichten worden uitgekozen en zul je terugzien in de nieuwsbalk in “Heart for Hardstyle” episodes op Youtube! Misschien staat jouw bericht al in 1 van de vorige afleveringen!

Uitzending gemist?
Wegens het succes van vorige afleveringen, wordt er ook elke Woensdag een herhaling van de “Heart for Hardstyle” radioshow uitgezonden om 11:00 s’ochtends. (na de theracords show).

Vorige week in Heart for Hardstyle:
YouTube Preview Image

Meer info:
heartforhardstyle.com
h4h.fm
youtube.com/officialh4hVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 02-09-2012 om 13:30 door Jor-D | Translate:

Reacties (2)

Plaats reactie
Stokbrood 02-09-2012 @ 22:33:06

Benieuwd naar de setjes :)

Sjorz 03-09-2012 @ 12:43:33

Beide heren zijn wel interessant! Zeker even luisteren.

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook